Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
02:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі шахрайка продавала неіснуючу корейську косметику

У Дніпрі шахрайка продавала неіснуючу корейську косметику

Потерпілі переказували на рахунок шахрайки суми від 500 до 12 тисяч гривень за товар, а після оплати нічого не отримували.

Злочинну діяльність 37-річної мешканки Дніпра викрили працівники слідчого відділу Дніпровського районного управління поліції спільно із працівниками Управління протидії кіберзлочинності в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом Дніпропетровської місцевої прокуратури №3.

Вони встановили, що з лютого по квітень 2020 року жінка пропонувала придбати корейську косметичну продукцію через сайт, соціальні мережі та сайти оголошень. Однак, після отримання стовідсоткової оплати на банківську карту, вона обривала з покупцем всі контакти та замовлений товар не надсилала.

За підозрою у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України, слідчі заочно повідомили жінці про підозру. Максимальне покарання, передбачене санкцією статі - позбавлення волі на строк до восьми років. Триває слідство.

Поліція Дніпра звертається до всіх громадян - будьте обережними під час покупок в Інтернеті та уникайте угод з людьми, які використовують шахрайські прийоми – вимагають повної передоплати, посилаються на терміновість угоди, запитують особисті дані банківської картки. У разі, якщо ви стали жертвою шахраїв, звертайтеся до поліції.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Karina  (02.02.21 11:31): Здесь ваша неправда, барышни что, покупали, косметику, покупали кусочек мозга, и в дальнейшем будут сначала трогать, нюхать, а потом покупать. Да и вообще, как можно незнакомому лицу отправить деньги за картинки в интернете Відповісти | З цитатою
Яврей Митя  (01.02.21 20:29): А если грязь продавать под видом лечебной. Это тоже будет мошенничество? Відповісти | З цитатою
Да уж  (01.02.21 14:59): "разоблачили работники следственного отдела Днепровского районного управления полиции совместно с сотрудниками Управления противодействия киберпреступности в Днепропетровской области под процессуальным руководством Днепропетровской местной прокуратуры №3".
Как у нас всё сложно, запутано и очень не оперативно. В американ филм детектив увидел, выследил, задержал, доставил в суд и фенита.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті