Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
16:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Баскетболисты «Днепра» досрочно вышли в плей-офф Кубка Европы ФИБА

Баскетболисты «Днепра» досрочно вышли в плей-офф Кубка Европы ФИБА

Несмотря на поражение от хозяев площадки, польского «Анвила», наши земляки гарантировали себе минимум второе место в группе Е и выход в следующий этап.

Игра с «Анвилом» стала очень напряженной и интригующей. Ее первую половину выиграли наши земляки – 36:35. Но решающим оказался рывок хозяев площадки в третьей четверти, старт которой они выиграли 12:2. Это отставание «Днепр» почти ликвидировал к концу поединка, но все же уступил – 71:74.

Тем не менее, наши земляки досрочно гарантировали себе минимум второе место в группе и выход в следующий этап.

О матче и турнирных раскладах сайт Федерации баскетбола Украины сообщает следующее:

«Дніпро — Анвіл 71:74 (19:19, 17:16, 12:20, 23:19)

Дніпро: Террелл 16 + 6 підбирань, Тимофеєнко 13 + 6 підбирань + 2 перехоплення, Закурдаєв 9, Бобров 6 + 3 підбирання + 3 передачі, Джетер 0 + 4 передачі — старт, Санон 10, Шундель 9 + 5 передач + 5 підбирань, Кравцов 6 + 6 підбирань, Корнієнко 2 + 6 підбирань, Глєбов 0, Коломойський 0

Команди провели рівну першу половину матчу, за яку лідер змінювався 10 разів, а максимальне лідерство однієї з команд складало 5 очок. У Дніпра відмінну першу частину матчу провів американський атакуючий захисник Джаред Террелл, який ще до великої перерви набрав 14 очок, реалізувавши 3 з 5 дальніх атак та 5 з 10 кидків з гри.

У Анвіла 19 очок на двох за дві чверті принесли Алмейда та Дайкс, які були найпродуктивнішими у складі своєї команди в нападі. Рівна гра отримала своє відображення і на табло: 36:35 на користь Дніпра за підсумком першої половини, яку закрив своїм триочковим базером із сиреною Джаред Террелл.

У другій половині ключовим став відрізок на старті третьої чверті, який господарі виграли 12:2. Заволодівши перевагою, команда Марчіна Возняка не відала її українському клубу вже до фінальної сирени.

Лише на екваторі заключної 10-хвилинки Дніпро зміг зачіпитися за суперника і навіть повернути інтригу. Скоротивши відставання до трьох очок, дніпряни прийняли рішення не атакувати на овертайм, та намагалися оформити мінімальну різницю в матчі, загравши у трисекудній Боброва. Але набрати очок на останніх секундах чемпіону України не вдалося.

Незважаючи на поразку, команда Дениса Журавльова гарантувала собі місце у плей-оф єврокубка, а підсумкове місце українського клуба в групі Е визначиться в п’ятницю за результатом поєдинку Анвіла та швейцарського Фрібурга.

Якщо переможе Анвіл з будь-яким рахунком, то польський клуб вийде з групи з першого місця, а Дніпро — з другого.

Для того, щоб команда Дениса Журальова посіла перше місце в групі, їй потрібна перемога Фрібурга над Анвілом у заключному матчі з різницею від 2 до 7 очок.

Якщо Фрібург виграє у Анвіла «+1», то Анвіл виходить з першого місця, а Дніпро — з другого.

Відзначимо, що у випадку, якщо Фрібуг переможе з різницею «+2» або «+7», то ключовим при розподілі підсумкових місць буде третій показник — кількість набраних очок в атаці. Але у будь-якому випадку нижче прохідного другого місця Дніпро вже не опуститься».

Фото – БК «Днепр» и сайт ФБУ.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте