Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 06 червня 2024
15:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кримінальна хроніка на 13 липня

Кримінальна хроніка на 13 липня
gsvsk.ru
1. 9 липня п. р. співробітниками Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України в Дніпропетровській області задокументована злочинна діяльність групи наркодільців – мешканців м. Дніпропетровська. Зловмисники організували ввезення на територію України особливо небезпечної наркотичної речовини «Кокаїн» та її збут у містах Києві та Дніпропетровську. В ході проведення оперативних заходів співробітниками міліції у зловмисників було вилучено 250 гр. наркотичної речовини «Кокаїн». Наразі за даним фактом слідчим управлінням ГУМВС в Дніпропетровській області порушена кримінальна справа за ст. 307 ч. 2 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» ).

2. 11 липня п. р. близько 18.30 до однієї з лікарень м. Марганець з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини та ушкодженням внутрішніх органів була госпіталізована 42-річна місцева мешканка. За скоєння злочину співробітниками слідчо-оперативної групи Марганецького міського відділу міліції був затриманий 47-річний співмешканець постраждалої. Як було встановлено, 11 липня близько 18.00 зловмисник знаходився у стані алкогольного сп’яніння за місцем мешкання. Раптом між ним та постраждалою виникла сварка, внаслідок якої чоловік кухонним ножем завдав жінці тілесне ушкодження. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Марганецького міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень»).

3. 11 липня п. р. о 00.10 на зупинці громадського транспорту по вул. Кімовській в м. Кривий Ріг у 22-річного молодика співробітниками карного розшуку Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління була вилучена граната «РГД» з запалом, часів Великої Відчизняної Війни. Наразі за даним фактом слідчим відділом Інгулецького райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

4. 12 липня п. р. о 16.30 в одному з будинків по вул. Карла Лібкнехта, що в м. Нікополь, в свїй квартирі з колото-різаним пораненням грудної клітини був виявлений труп 46-річного господаря оселі. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Нікопольського міського відділу міліції затримана 47-річна співмешканка вбитого. Як було встановлено, чоловік та жінка за місцем мешкання розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала чоловікові смертельне поранення. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство» ).

Gorod.dp.ua на Facebook.


ывп  (14.07.09 16:36): второй вопрос, который меня сильно мучает, человек который имел при себе гранату РГД времен ВОВ, ему не $$ыкотно было? =) слава богу, что этих копателей вычисляют и изымают боеприпасы... Відповісти | З цитатою
ывп  (14.07.09 16:32): сколько не читаю криминальную хронику, одно и то же - распитие спиртных напитков и колото - резанные, явно водка, ибо только она такую белку дает. Я бы на месте верховной рады принял закон об увеличении акциза на спирт в 100 раз... водка наркотик пострашнее марихуаны, а ее не запретили до сих пор... интересно было бы увидеть статистику преступлений такого рода за 90-2009 года... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті