Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
00:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Двоє дніпровських патрульних проведуть у в'язниці 7 років за хабар 2000 грн

Двоє дніпровських патрульних проведуть у в'язниці 7 років за хабар 2000 грн

За підтримання публічного обвинувачення Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону, Амур-Нижньодніпровський районний суд м. Дніпра визнав винними двох працівників Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції у прийнятті пропозиції, обіцянки або одержанні неправомірної вигоди службовою особою та у пропозиції, обіцянці або наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 368, ч. 3 ст. 369 КК України).

Вироком суду колишньому командиру роти батальйону призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком на 3 роки, та з конфіскацією всього належного йому майна.

Поліцейського роти батальйону засуджено до 6 років 6 місяців позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком на 3 роки, та з конфіскацією всього належного йому майна.

Крім того, обох позбавлено спеціальних звань «лейтенант поліції» та «старший сержант поліції» відповідно.

Встановлено, що у червні 2018 року, патрулюючи м. Дніпро разом з інспектором відділу моніторингу та аналітичного забезпечення, обидва правоохоронці за нескладання постанови та протоколу про вчинення адміністративних правопорушень водієм зупиненого ними автомобіля одержали від нього неправомірну вигоду в сумі 2000 гривень.

У подальшому для того, аби приховати свій злочин, поліцейські надали інспектору неправомірну вигоду в сумі 750 грн за неповідомлення керівництву Управління про факт виявлення та нефіксування вчинених водієм діянь, які містили ознаки адміністративних правопорушень.

У судовому засіданні жоден з обвинувачених повністю свою винуватість у вчиненні кримінальних правопорушень не визнав.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ру  (10.01.21 14:42): 7 лет. Это конечно перебор.. Відповісти | З цитатою
мда  (10.01.21 09:43): Надо было брать миллион, тогда максимум отпустили на поруки, а за 2000 грн. :) что взять - 7 лет строгача и !!! конфискация имущества, ну и отчет по всей стране о удачной борьбе с коррупцией.
Конечно 7 лет куда не шло и то многовато, за 2000, а вот кофискация майна...только почему можно миллионы брать и за это пару дней типа помурыжить... показать на всю страну и вселюдно отпустить:)))
Відповісти | З цитатою
Leizure  (07.01.21 12:16): Что то в этой стране всн перевернуто с ног на голову. Те кто берут взятки сотнями тысяч, живут и радуются жизни, а за 2000 дать 7лет это вообще маразм нашей судебной системы и позор Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Тофик Бэй  (07.01.21 09:20): Туда им и дорога! Не много смущает, что каракатица из б. Мечникова вымагала и получила от трёх мед. сестёр около 12 000 гривен за экзамен по радиационной безопасности, отделалась только штрафом и продолжает работать там же. Відповісти | З цитатою
простая математика  (06.01.21 21:02): 2000-750=1250:2=625,а сколько думаете загнул следак? вот и сели. Відповісти | З цитатою
Мимо проходил  (06.01.21 15:22): 7 лет за взятку в 2тыс грн? У нас, где взятки берут и дают вообще все? Они вообще в своем уме? Лозинский за убийство отсидел 6 лет и депутатом опять стал. Капец. Какое справедливое кривосудие. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Макс  (06.01.21 15:15): Видимо кому-то жирному на хвост наступили. Недавно были новости про то, когда останавливали и штрафовали "неприкасаемых".
Вот и дали установу - посадить. А тот факт, что нарыть смогли лишь мелкую взятку двухлетней давности, говорит только в пользу этой версии. Было бы показательным - дело было бы куда громче.
Відповісти | З цитатою
Макс  (06.01.21 15:09): Судя по всему - это были самые честные полицейские в городе. Раз нарыть на них смогли лишь взятку в 2000 грн два года назад. Вопрос в том - почему их решили показательно посадить на срок вообще соответствующий нарушению? За убийство сажают на 10 лет, а некоторых даже на 7.
Обычно так наказывают "по понятиям" - не удивлюсь, если принципиально не "заносили наверх" плановый сбор.
Відповісти | З цитатою
Cahbe  (06.01.21 14:58): Наверху лярдами тащат, а вы по 3 года дело о взятке 2к грина ведёте! За 7 лет гиднасте НИ ОДНОГО КРУПНОГО не посадили! НИ ОД НО ГО! Відповісти | З цитатою
элка  (06.01.21 14:08): А когда врачей будут сажать за тотальную коррупцию в медицинской сфере! На прием к врачу по записи от семейного врача очередь на 1-2 недели ИСКУССТВЕННО растянута. 100-200 грн стало нормой... уважаемые, открывайте свои медцентры и платите налоги... Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті