Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На автовокзалі патрульні затримали дуже п'яних батьків 8-місячного немовля

На автовокзалі патрульні затримали дуже п'яних батьків 8-місячного немовля

На вихідних до патрульних звернулися охоронці автовокзалу і повідомили, що у приміщенні перебувають двоє нетверезих — чоловік і жінка, а разом із ними 8-місячне немовля.

Звідки вони — невідомо, перебувають в неадекватному стані, але найбільше хвилювань викликало у оточуючих те, що з ними маленька дитина.

Патрульні зайшли до автовокзалу. Обидва дорослих були дуже п'яні, погано орієнтувалися у просторі, не могли чітко відповідати на питання. Але поліцейські все ж таки з'ясували, що чоловік і жінка їдуть додому у Полтаву. Втім, вони втратили сумку з документами, грошима та речами.

Патрульні викликали швидку, аби лікарі оглянули немовля, оскільки дитина довгий час перебувала на вулиці. Швидка забрала 8-місячну дівчинку до лікарні аби не допустити її переохолодження. Її батьків інспектори доставили до відділку поліції, склали на них протоколи за перебування у громадських місцях у п'яному вигляді та поінформували ювенальну превенцію про вказаний випадок.


Gorod.dp.ua на Facebook.


ух ты  (15.12.20 17:59): и ребёнок пьяный? Вот она настоящая свобода, спасибо нашей рэволюции. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Измученый нарзаном  (15.12.20 10:39): Ребенок ничего хорошего в жизни не увидит при таких особях которые откликаются на родителей. В итоге скопирует их поведение и образ жизни. И как результат закончит также, где ни будь в пьяном угаре. Забирайте его на хрен от таких родителей, может спасете ему жизнь Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Вилен  (15.12.20 09:49): К ним прицепились, потому что они не буржа. А вот если бы буржа пьяная пёрлась, например, с "важных" переговоровов, то им бы кланялись, и бдели чтобы они случайно не упали. Паршивый, гнилой народец Відповісти | З цитатою
Антибуржуй  (15.12.20 09:47): Вот так "демократия"!
Уже за неподобающий вид штрафуют. Пьяные? Но они не лезли ни к кому. Что дальше? Вытрезвители будут открывать или расстреливать на месте?
А людишки... Ну наверное в генах это уже "сообщить в компетентные инстанции"... Вот и "сообщают"...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті