Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі постійно очищують опори контактної мережі від незаконних рекламних матеріалів

|«« «« »» »»|

У Дніпрі постійно прибирають незаконні рекламні листівки та конструкції кустарного виробництва, розташовані на опорах контактної мережі. Подібні оголошення не тільки псують зовнішній вигляд міста, але і завдають матеріальних збитків КП «Дніпровський електротранспорт», адже підприємство вимушене залучати власні ресурси (автотранспорт, працівників) для приведення опор до належного стану.

«На балансі КП «Дніпровський електротранспорт» близько 11 тисяч опор контактної мережі. На усіх них недобросовісні підприємці намагаються розмістити свою рекламу. Зазначена діяльність суперечить вимогам чинного законодавства України та карається штрафами від 340 до 1700 грн. Але наше підприємство не має повноважень накладати штрафи», – розповіла начальниця відділу реклами КП «Дніпровський електротранспорт» Світлана Паньжина.

Окрім цього, приведення опор контактної мережі в належний стан відриває більше ніж 50 працівників підприємства від виконання своїх основних обов’язків. Так, майстер депо № 3 КП «Дніпровський електротранспорт» Олександр Євтушевський ділиться, що виходити для розчищення опор доводиться щотижня:

«За день я розчищаю понад 60 опор і на кожну витрачаю десь 15 – 20 хвилин. Оголошення переважно закріплюють клеєм, який важко відірвати одразу і тому ми використовуємо спеціальні шкребці. У більшості випадків, після очищення опори контактної мережі доводиться фарбувати».

Очищення від незаконних рекламних матеріалів схвалюють дніпряни. Так, Роман вважає, що подібні різнокольорові оголошення псують зовнішній вигляд міста:

«Таке враження, що наліплено сміття. Дуже добре, що комунальні підприємства постійно очищують місто від реклами. Хоча, було б краще, аби люди розуміли, що клеїти взагалі нічого не потрібно. Тим паче для реклами є спеціальні місця».

Департамент транспорту та транспортної інфраструктури закликає містян не розміщувати оголошень і рекламних конструкцій на опорах контактної мережі, а використовувати для цього спеціально відведені «Дошки оголошень».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Погонщик красного КТМ_а  (10.12.20 15:21): Лай-хфак)))
Вся эта бумажная фигня легко и весело счищается в сырую погоду
Відповісти | З цитатою
8888  (10.12.20 14:05): А штрафовать рекламодателей не пробовали? Очень действенный метод. Просто списывать деньги на борьбу с рекламой тогда будет сложнее, если все будут законы соблюдать. Відповісти | З цитатою
Инженер  (10.12.20 12:37): Было бы желание властей.
Ставится бот-автодозвон на номера идиотов рекламодателей. И последние оперативно и тупо убирают свои бумажки. Ибо по телефону дозвонится уже никакой клиент не сможет. Больше не клеют, так как деньги за расклейку не отбиваются.
Всё законно и по взаимной любви.
Відповісти | З цитатою
местный  (10.12.20 10:56): Больше не на что время и силы тратить?
Если не хватает ума защитить столбы от этого вандализма или наказывать расклейщиков, ну тогда тут уж ничего не поделать...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Дмитрий  (10.12.20 10:05): Причем очищают опоры контактной сети двуногие прямоходящие, именно с помощью биологических манипуляторов... Відповісти | З цитатою
Малина  (09.12.20 23:27): Математика не сходится... 60 опор, по 20 мин, 60*20=1200 мин., это 20 часов в сутки, а спать, есть и т.д.? 4 часа на все оставшееся... по 15 мин. на опору это выходит 900 мин., т.е. 15 часов, картина все равно далека от правды. А если эти 60 опор чистят оте 50 человек, которых типа отрывают от неизвестно чего, то тогда вообще получается чуть больше одной опоры на человека, и это за день. Так кто там чем занимается? Відповісти | З цитатою
эксперт  (09.12.20 20:31): На каждом объявлении есть телефон. Нарушителей легко вычислить. Лет 10 назад в горисполкоме была служба которая за это отвечала. Просто этим нужно заниматься! Штрафовать беспощадно! Но! Нужно выделить места для такого рода рекламы, поставить доски возле остановок, во дворах и т.д. За определённую площадь объявления установить плату. Плата чисто символическая, на содержание досок объявлений. У каждого объявления своё согласованное место, чужие объявления заклеивать запрещено. Организовать централизованную поклейку объявлений. За несанкционированные объявления большой штраф. Так давно уже было например в Полтаве. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Реально  (09.12.20 18:18): Если бы власти захотели, то давно остановили этот вандализм. Обклеяно всё что можно: заборы стены, подъезды, столбы ... . Приехал родственник из Беларуси и очень-очень этому удивился. У них такого нет. А ведь Беларусь, это даже не Европа, по большому счёту. Что тогда говорить за высокоразвитые страны. Відповісти | З цитатою
Lolkogyg  (09.12.20 17:38): А это лоол!))
«
Подобные объявления не только портят внешний вид города, но и наносят материальный ущерб КП «Днепровский электротранспорт», ведь предприятие вынуждено привлекать собственные ресурсы (автотранспорт, работников) для приведения опор в надлежащее состояние.
»


То есть, они сами вызываются на работы по очистке опор, а потом ещё ноют, что деньги расходуют? 0_b

Какой ужас :D лучше бы направили эти ресурсы на ремонт сети. Ан нет... Ноют, что "нэдостатьня коштев"
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті