Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
18:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 3 июля

Криминальная сводка на 3 июля
talks.guns.ru
1. 2 липня п. р. о 18.00 до Криничанського райвідділу міліції звернувся 58-річний мешканець с. Любомирівка та повідомив, що близько 16.00 двоє невідомих, шляхом вільного доступу, з сараю, розташованого на території його домоволодіння заволоділи млином для перемолу зерна. Співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Криничанського райвідділу міліції зловмисники затримані, викрадене вилучено. Наразі проводиться перевірка.

2. 2 липня п. р. в ході оперативного супроводження кримінальної справи співробітниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України в області було встановлено, що 39-річний чоловік у 2007 році, шляхом обману, із використанням тяжкого матеріального та сімейного становища, завербував 26-річну мешканку м. Запоріжжя і 21-річну мешканку Томаківського району. Під приводом їх працевлаштування в якості танцівниць в нічних закладах вивіз їх до м. Москва, де продав невстановленому чоловіку для подальшої експлуатації в якості повій. На даний час дівчата повернуті на Україну та знаходяться за місцем свого мешкання. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 149 Кримінального кодексу України («Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини»). Наразі зловмисник заарештований та утримується в СІЗО м. Дніпропетровська.

3. 2 липня п. р. о 20.30 в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного з будинків по вулиці Мануїльського, що в м. Кривий Ріг, співробітниками карного розшуку Інгулецького райвідділу міліції у 21-річного чоловіка вилучений обріз одноствольної мисливської рушниці невстановленого зразку, 16-го калібру, номер знищений механічним шляхом. Слідчим відділом Інгулецького РВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


М  (04.07.09 14:19): Можно подумать, что кроме краж из сарая и незаконного обращения с оружием в области ничего не происходит, насколько мне известно ежедневные сводки содержат в десятки раз больше сообщений о преступлениях и происшествиях! А что касается торговли людьми, то немалая часть притонов в области контролируется этим же отделом! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте