Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі завершують капітальний ремонт Лівобережного управління соціального захисту

|«« «« »» »»|

Зручні та просторі зали в сучасному форматі опенспейс, дитяча зона, електронна черга та врахування всіх потреб відвідувачів.

Зручні та просторі зали в сучасному форматі опенспейс, дитяча зона, електронна черга та врахування всіх потреб відвідувачів — містяни у захваті від якісних перетворень, що нині запроваджують у соціальній сфері Дніпра. Люди кажуть, що це — турбота та захист, яких раніше так не вистачало в цій галузі.

Нині у Дніпрі завершують капітальний ремонт Лівобережного управління соціального захисту. Доки тривають роботи, тутешні фахівці не припиняють прийом містян. Молода матуся Євгенія Гриценко прийшла у справах разом із маленькою донечкою Діаною. Жінка схвально оцінює оновлений фасад, також завдяки пандусу та відсутності високих порогів потрапляти до приміщення з дитячими візочками буде значно легше, ніж коли вона вперше сюди приходила:

«Я приємно здивована. Чула, що в інших управліннях вже з‘явилися куточки для дітей. Мене запевнили, що тут теж таке буде. Насправді, дуже приємно приходити в красиве приміщення з хорошим ремонтом. І добре, що в чергах можна буде не стояти».

Дніпрянин Анатолій Назаренко має статус чорнобильця і опікується справами тих, хто також постраждав внаслідок аварії на ЧАЕС. Управління соціального захисту чоловік відвідує регулярно.

«Я знаю цю будівлю давно. У порівнянні з тим, що було, і тим, що роблять зараз, — це, як-то кажуть, дві великі різниці. Щира вдячність міській владі, що не забуває простих людей, яким це потрібно», — наголошує пан Назаренко.

Загалом після ремонту в управлінні зникнуть затісні кабінети та темні коридори. Замість них тут обладнають простору залу зі зручними меблями та технікою, що допоможе обслуговувати всіх без винятку підопічних. Вхід і приміщення оновлюють з урахуванням усіх елементів безбар‘єрності, зокрема це стосується і санвузлів. Валентина Виборна працює в соціальній сфері вже двадцять років. Фахівчиня наголошує, що всі хороші зміни, що відбулися в останні роки, є результатом системної роботи мера Філатова. Коли жінка бачила ремонти інших управлінь соцзахисту міста, навіть заздрила. Нині ж і у її Лівобережному управлінні вже завершують капітальний ремонт.

«Зараз є з чим порівнювати. Прийом був у тісних кабінетах, великі черги — надто серед матусь, що приходять після народження дітей. Тепер це залишається в минулому. Люди приходитимуть і відчуватимуть майже домашній затишок. Наш мер Філатов турбується про нас — і працівників, і тих, хто сюди приходить», — переконана пані Виборна. Її молодша колега працює в управлінні лише декілька років. Утім, наголошує, що комплексні перетворення тут були потрібні давно: «Ми раді, що про нас турбуються. Про нас і наших відвідувачів. Дякуємо Філатову, що він так розставляє пріоритети».

У приміщенні управління обладнають і обідню кімнату для персоналу. Раніше харчуватися працівникам доводилося просто за робочим столом, а це, кажуть, було дуже незручно і для них, і для відвідувачів. Будівельники, що здійснюють ремонт, працюють так, щоб людям було приємно сюди приходити. «Зроблено буде якісно. Хочеться, щоб сподобалося всім», — сказав робітник Костянтин Котенко. Роботи планують закінчити до кінця листопада.

Цієї осені вже відкрили три оновлених відділення у Самарському, Соборному і Новокодацьком районах. Здебільшого усі вони розташовані в будівлях ще радянської забудови. Зокрема, будівля Лівобережного управління знаходиться у колишньому приміщенні дитсадка, яке зо три десятки років не бачило комплексного ремонту.

Загалом, системне оновлення соціальної сфери в Дніпрі залишається пріоритетом. Соцпрацівникам виплачують надбавки. Для них також створили корпоративну форму та забезпечили можливістю безкоштовного відпочинку в муніципальних таборах «Гордість Дніпра» і «Золотий вік». Мер Дніпра Борис Філатов наголосив, що кожен день, крок за кроком, місто стає зручним, затишним і комфортним.

«Людям старшого покоління, тим, хто потребує соціальної допомоги, ми забезпечуємо можливість вільного та комфортного доступу до управлінь соціального захисту. Усе робиться в єдиному корпоративному стандарті. Ми і надалі розвиватимемо єдиний соціальний простір у Дніпрі, щоб він відповідав європейським нормам якості. У нас є стратегічний план, котрий передбачає серйозні ініціативи. Також розвиватимемо і наші соціальні проєкти — муніципальні табори відпочинку та електронні сервіси», — зазначив Борис Філатов.
Gorod.dp.ua на Facebook.


В.  (14.11.20 17:39): А слабо мэру подарить собесу на новоселье в новый офис мобильный телефон?
А то у них только городской номер, что по нынешним меркам - анахронизм и моветон (
Відповісти | З цитатою
Бл  (13.11.20 22:37): Лучше бы эти деньги вытравились на
Бедноту!
Бл !
Дорвались до бюджетной кормушки со своими фирмами посредниками!
Відповісти | З цитатою
Мася  (13.11.20 16:18): Да сколько же вы будете господин филатов ремонтировать этот левобережный соцзащиту. Лучше вникнуть чем же занимается эта так звания соцзащита. Люди устали обращаться туда за помощью потому что кроме издевательств ничего для народа никакой помощи. А ты пиаришься заканчиваю ремонт. Не стыдно ты же жрёшь наши бюджетные деньги. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті