Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Нікопольському районі розпочали реконструкцію мосту через річку Чортомлик

 У Нікопольському районі розпочали реконструкцію мосту через річку Чортомлик
У селі Олексіївка Нікопольського району відновлюють зруйнований міст через річку Чортомлик. Спочатку демонтували старі металоконструкції. Провели підготовчі роботи. Тепер мостовики розпочали реконструкцію переправи. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. «Рух мостом через річку Чортомлик завжди жвавий. Ця переправа – частина траси Н-23, що з’єднує Нікополь і Кривий Ріг, – зазначив Олександр Бондаренко. – Після того, як міст обвалився, автівки пустили об’їзним шляхом. Згодом звели тимчасовий понтонний міст. Водночас проводили підготовчі роботи для відновлення основної переправи. Здійснювали демонтаж та підвозили техніку. Нині вже розпочали реконструкцію». Зараз мостовики споруджують забивні палі. Загалом їх буде чотири: дві на березі та дві проміжні – на воді. До будівельного майданчику підвозять металоконструкції. Їх змонтують на встановлені опори. Після – покладуть плити. «На мосту буде дві смуги руху транспорту – по одній в кожному напрямку. На проїзну частину улаштують спеціальний асфальтобетон – із водонепроникними властивостями. Покриття тротуарів та борту зроблять неслизьким – завдяки абразивним добавкам. На мосту змонтують освітлення. Облаштують і систему водовідведення», – розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев. Залізний міст через річку Чортомлик у Нікопольському районі знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг. Він обвалився 20 травня близько 10:00. Аварія трапилася через фуру, вантаж якої у декілька разів перевищував норму.

Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (09.11.20 17:26): А строительство будет за счет того перевозчика из-за машины которого разрушился мост? Или как обычно с бюджета?
Вот и продолжают ездить фуры с диким перегрузом...
Відповісти | З цитатою
Вот так  (09.11.20 17:07): хм, игорь и другие уроды которые в своей никчёмной жизни ничего не построили, даже пасочку в песочнице, но рассуждают как крупный архитектор. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
хм...  (09.11.20 13:40): А как же обещание построить новый мост за 6 месяцев? Уже не новый, - уже реконструкция?
На самом деле изначально речь шла именно об этом фронте работ. Это изначально должна была быть реконструкция, которую зеленые пытались выдать реконструкцию за строительство нового моста. Но, как видим, даже с реконструкцией не вложились в обещанный срок. А там того моста всего ничего что по высоте, что по длине, что по глубине реки.
А с учетом того, что протяженность моста в Алексеевке в 10 раз меньше, чем нашего Нового моста, то с такой скоростью реконструкция Нового моста у этих деятелей заняла бы более 5 лет. Это для сравнения того, стоит ли считать длительной реконструкцию нашего моста или сделали его в весьма небольшие сроки (если сравнивать)
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті