Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
08:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 30 июня

Криминальная хроника на 30 июня
skill.ru
1. 26 червня п. р. близько 22.00 в с. Красноіванівка П’ятихатського району на пустирі після гасіння підпаленої скирди сіна був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 32-річний раніше засуджений громадянин. За скоєння злочину співробітниками П’ятихатського райвідділу міліції затриманий 19-річний молодик. Як було встановлено, 26 червня п. р. близько 19.00 зловмисник, перебувавши в нетверезому стані, на пустирі біля с. Красноіванівка руками, ногами та дерев’яною палицею завдав постраждалому смертельні травми. Після цього з метою приховання злочину відтягнув труп у скирду сіна та підпалив її. Наразі за даним фактом слідчим відділом П’ятихатського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 30 травня п. р. близько 07.40 після гасіння пожежі в одному з будинків м. П’ятихатки були виявлені трупи подружжя – 79-річного чоловіка і його 71-річної дружини. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками П’ятихатського райвідділу міліції за скоєння злочину затримані 35-річний і 30-річний брати. Як було встановлено, 30 травня близько 01.00 чоловіки з метою заволодіння грошима господарів зайшли до їх будинку, де уламком металевої арматури завдали постраждалому удари по голові та, зв’язавши електричним дротом його дружину, жіночою хустиною задушили її. Після цього зловмисники заволоділи майном вбитих: цифровим супутниковим приймачем, 5,5 л самогону, а також грошима у сумі 300 грн. Потім з метою приховання злочину зловмисники підпалили будинок жертв. За даним фактом слідчим відділом П’ятихатського райвідділу міліції порушена кримінальна справа ст. 115 ч. 2 п. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство з корисливих мотивів»).

3. 26 червня п. р. близько 13.00 в с. Сергіївка Софіївського району в одному з будинків на підлозі з відкритою черепно-мозковою травмою та переломами ребер був виявлений труп 78-річного господаря. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Софіївського райвідділу міліції затримані двоє 15-річних молодиків. Як було встановлено, 25 червня близько 01.00 хлопці з метою заволодіння грошима, постукавши в двері господаря, зайшли до його будинку, вдарили сокирою по голові та побили ногами по тулубу, завдавши постраждалому смертельні травми. Потім зловмисники обшукали будинок, але грошей не знайшли. За даним фактом слідчим відділом Софіївського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

4. 23 травня п. р. близько 14.00 біля с. Олексіївка Нікопольського району на садовій ділянці одного з садових товариств з гематомами голови був виявлений труп 31-річного місцевого мешканця. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть постраждалого настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками Нікопольського міського відділу міліції за скоєння злочину затриманий раніше засуджений 29-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 23 травня близько 11.00 зловмисник знаходився в гостях у постраждалого та разом з ним розпивав спиртні напої. Раптом між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками та ногами завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. За даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

5. 28 червня п. р. о 19.57 від диспетчера швидкої медичної допомоги до співробітників Павлоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини в одній із квартир м. Павлоград виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 32-річний раніше засуджений чоловік. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Павлоградського міського відділу міліції затриманий раніше засуджений 32-річний господар оселі. Як було встановлено, 28 червня близько 15.00 чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав постраждалому смертельне поранення. Наразі за даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

6. 28 червня п. р. о 15.30 в ході проведення санкціонованого обшуку в одній із квартир м. Жовті Води співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління за місцем мешкання 40-річного господаря оселі вилучена наркотична речовина «макова соломка» вагою 12 кг. Наразі за даним фактом слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

7. 29 червня п. р. о 15.50 в смт. Червоногригорівка Нікопольського району на городі домоволодіння раніше засудженого 42-річного господаря при проведенні санкціонованого обшуку виявлено 480 кущів маку та 18 кущів коноплі. Наразі рослини вилучені та направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Sven  (01.07.09 09:07): Я тащусь во всех криминальных сводках одна и та же надпись

чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка,
Нет слов прямо Раптом сварка и убил.
Пробовали хоть разнообразить статьи
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте