Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі для студентів запрацював енерго-інноваційний хаб

У Дніпрі для студентів запрацював енерго-інноваційний хаб

Учні та викладачі профтехів області зможуть підвищувати кваліфікацію.

У Дніпрі запрацював енерго-інноваційний хаб – на базі Придніпровської академії будівництва та архітектури. Учні профтехів області зможуть там опановувати будівельні професії в енергоефективній галузі, викладачі – підвищувати кваліфікацію.

Цьогоріч в Україні з’явилися перші енерго-інноваційні хаби: у Дніпрі, Харкові та Чернівцях. Все – завдяки міжнародному проєкту з впровадження енергоефективності. Тепер такі осередки мають і необхідне оснащення, і навчально-методичне забезпечення – воно доступне також онлайн. Лабораторним обладнанням хабу, що працює на базі Придніпровської академії будівництва та архітектури, користуватимуться профтехи, школи, виші. А ще цей осередок інновацій може стати чудовою платформою для партнерства навчальних закладів із бізнесом.

Серед новинок у будівельній галузі, які можна опановувати на базі енерго-інноваційного хабу, – утеплення покрівель, фасадів, монтаж вікон, термоізоляція труб.

Міжнародний проєкт із просування енергоефективності в Україні реалізує Deutsche Geselschaftfür Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Урядів Німеччини та Швейцарії. Партнери проєкту – Міністерство освіти і науки України, Міністерство розвитку громад та територій України, облдержадміністрації, роботодавці, громадські організації, навчальні заклади.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Арина Сколопендрова  (02.11.20 23:11): Практикум уже хабом обозвали. Відповісти | З цитатою
cahbe  (02.11.20 14:48): Хвастаться тем что по определению должно быть в каждом универе. Відповісти | З цитатою
Больше профи  (02.11.20 13:08): Молодцы! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті