Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
10:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ігор Палиця: «Верховна Рада повинна звільнитися від впливу Офісу Президента»

Ігор Палиця: «Верховна Рада повинна звільнитися від впливу Офісу Президента»

Через те, що монобільшість покірно виконує вказівки з Офісу Президента, Верховна Рада України стрімко втрачає довіру суспільства. Про це заявив народний депутат, голова політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Палиця під час виступу з парламентської трибуни.

«Сьогодні довіра до парламенту – 8%, до уряду – 6%, до Президента – 40%. Уже рік парламенту, ви, а іноді й ми з вами, голосуємо за закони, які на 99% надходять із Офісу Президента. Перші пів року ви підтримували всі закони, тому що не вірили, що ОП може дати погані законопроєкти, і думали, що вони несуть тільки щастя людям. Потім ви почали розбиратися і припинили голосувати за всілякі дурниці, які йдуть з ОП. Ви зрозуміли, що за цей рік навантаження на бізнес тільки збільшилося і права правоохоронних органів також збільшилися», – зауважив депутат.
На його думку, в умовах нинішньої кризи парламенту терміново слід повернути собі суб'єктність.

«Давайте голосувати за те, що дійсно потрібно народу, а не за те, що підсовують з ОП. Тому що виходить, що ви – погані, а всі інші з Офісу Президента – хороші. І люди не розуміють, у чому різниця. Давайте людям покажемо, що в нас парламентська республіка й ми працюємо на народ України. У нас мало часу. Нас просто використовують, а потім кажуть, що ми винні. Вони розтопчуться по вас, а потім відправлять на пенсію з парламентських трибун», – закликав Палиця.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте