Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Стартувало будівництво ще однієї ділянки Південного обходу міста Дніпро

Стартувало будівництво ще однієї ділянки Південного обходу міста Дніпро

На 7-кілометровій ділянці Південного обходу обласного центру – пожвавлення. Там розпочалися підготовчі роботи з будівництва нової магістралі. Техніку та матеріали зосереджують на відрізку від межі Дніпра до проїзної частини залізобетонного шляхопроводу через вул. Мільмана.

«В області будують та капітально ремонтують траси національного значення і місцеві дороги. Таке оновлення автомобільних артерій – за програмою Президента України «Велике будівництво». Стартували і роботи з облаштування Південного обходу міста Дніпро. Все – державним коштом. Нова дорога з’єднає Запорізьку трасу Н-08 з Південним мостом. Буде і розв’язка на новий аеропорт, будівництво якого вже стартувало», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Будівництво Південного обходу Дніпра поділене на 12 окремих ділянок. Це і облаштування дорожнього полотна, і лотків водовідведення, і транспортних розв’язок та розвилок.

Майже половину робіт виконали у минулі роки. Зокрема, звели шляхопровід на перетині з автодорогою Н–08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь.

Нині підрядники готують до улаштування земляне полотно – на відрізку від межі Дніпра до проїзної частини залізобетонного шляхопроводу через вул. Мільмана. Там побудують нову асфальтовану дорогу. Зараз розчищають територію навколо та ущільнюють ґрунт.

Загальна протяжність Південного обходу міста Дніпро – 7 км.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Лекарь  (07.10.20 11:03): Вилкул уже построил 18км "окружной" за городом с Криворожского шоссе. до Запорожского шоссе.
Только почему-то она завёрнута ни к Днепру, а к Запорожью!!!
Получилась трасса Каменское-Запорожье, а в Днепр - крюк в 10км.
А выезд на "окружную" с Г.Сталинграда- это вообще запредельно, через мостик с движением в одну сторону, узкую сельскую улицу и слепой поворот под виадуком на 180град, а дальше через противотанковые ухабы.
В результате все как ездили через Краснополье и ул.Паникахи, так и ездят.
А "объездная" отдыхает...
Відповісти | З цитатою
Ваня  (06.10.20 23:45): Водоотвод? Какой водоотвод? Вместо речушки, которая хоть как то отводила грунтовые воды от гаражей, положили трубу диаметром 60 см, которая уже забита мусором, в гаражах опять вода стоит! Рукожопые!!! Відповісти | З цитатою
так вы определитесь  (06.10.20 21:10): "Стартовало строительство" или "Почти половину работ выполнили в прошлые годы"? Этот участок начали строить и бросили в 2012-м. Потом возобновили строительство в 2014 году. Так что вы там собираетесь "стартовать"? Відповісти | З цитатою
Интересно  (06.10.20 18:11): А когда будет объездная дорога с кайдацкого моста? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Лётчик  (06.10.20 18:02): Отлично, город итак превратили в смесь большого глобального торгового центра и стеклобетонных джунглей , а теперь еще и дорог добавят Відповісти | З цитатою
Anatolik  (06.10.20 15:38): Выравняли то,что было сделано 8 лет назад.Дождались дождей,и,теперь будут "героические" будни. Відповісти | З цитатою
местный  (06.10.20 15:34): Стройка века в 7 км дороги...
А на деньги которые на нее выделели и выделят, китайсы построили бы киллометров 50-150 дороги с нуля и пару мостов в придачу.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Мудрая сова  (06.10.20 14:47): Чет я так и не понял что сделали, как катали землю 2 года, так и продолжают укатывать. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті