Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі капітально ремонтують управління соціального захисту населення

|«« «« »» »»|

У Дніпрі капітально ремонтують приміщення Лівобережного управління соціального захисту населення по Самарському району, що знаходиться за адресою вулиця 20-річчя Перемоги, 51. Вже через тиждень дніпрян будуть приймати у новому опенспейсі, який дозволить зробить значно комфортнішим обслуговування.

«Ремонти у приміщеннях і будинках управлінь соціального захисту не робилися з 80 років. Реорганізація, яку ми проводимо за останні півтора року у сфері соціального захисту – це справжня революція. На результатах нашої роботи вчаться інші міста. Ми підтримуємо постійні контакти із Міністерством соціальної політики, які визнали, що у нас краща організація в країні. Після капітального ремонту ми отримуємо приміщення у сучасному форматі – опенспейс. Для зручності приймання буде функціонувати електрона черга і дніпряни зможуть записуватися до управління із дому. Це допоможе економити час дніпрян», - розповів заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Едуард Підлубний.

Зокрема, після ремонту одночасно приймати громадян будуть шість фахівців, і дві людини зустрічатимуть на ресепшені. Загалом щодня управління приймає близько 300 людей. Для більш зручного очікування своєї черги, для людей облаштовують місця у коридорі та безпосередньо в опенспейсі, де є диванчики та дитячий куток.

«Усі роботи у приміщенні вже завершуються. Нам капітально відремонтували приміщення під опенспейс та коридори. На першому поверсі у всіх наших кабінетах замінили вікна та двері. Також проведено ремонт у вбиральнях. Наразі, ми встановлюємо вже електрону чергу, розставляємо меблі, техніку. У таких умовах буде набагато комфортніше працювати фахівцям. Бо, на сьогодні фахівці з трьох відділів приймали по різним кабінетам. Наразі, вони усі будуть сидіти в одному приміщенні і відвідувач зможе вирішити одразу три проблеми в опенспейсі. Зокрема, під час капітального ремонту враховуються й потреби людей з інвалідністю: тут зробили новий пандус, облаштували туалети та спеціальне табло для електронної черги», - розповіла начальниця Лівобережного управління соціального захисту населення Світлана Котищук.

Відвідувачі Лівобережного управління соціального захисту населення по Самарському району задоволені капітальним ремонтом.

«Приємно заходити у відновлене приміщення, де приймають кваліфіковані фахівці. Електрона черга дозволить уникнути великого скупчення людей на прийомі. Завдяки цьому економиш свій час. Такі ремонти оптимізують роботу таких закладів», - ділиться враженнями дніпрянка Марина Первак.

Вікторія Вікторовська згадує, що раніше доводилося заходити в декілька кабінетів і це займало більше часу:

«Буде набагато краще з відкриттям опенспейсу. Все що робиться то все на краще».

Ірина Петрова також вважає, що дуже добре коли проводять такі ремонти:

«Це буде оновлене і зручне приміщення, що значно покращить умови для відвідувачів. Окрім цього необхідну послугу можна буде отримати значно швидше не чекаючи довго у черзі».

Зазначимо, що в Дніпрі заплановано створення великих прозорих офісів на базі районних рад. Так, вже існує проєкт на будівлю Індустріального виконавчого комітету, який знаходиться на проспекті Слобожанському.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


555  (29.09.20 09:36): зачем дармоедам улучшать условия ? Відповісти | З цитатою
Воля  (29.09.20 09:05): Да не о ремонтах в соцзащита надо думать а как лучше обслуживать население. Прекратите монетизацию льгот и субсидий это мошенничество. Бросают на счета не просчитанные деньги как утверждает ощадбанк сколько хотим столько и бросаем вам подачку.люди не спешат оплачивать коммуналку получив подачку. Поэтому выросли долги в комслужбах. Что происходит. Надо привлекать к уголовной ответственности за то что некоторые службы например осбб Надия д отказывается заключать договор с ощадбанком для перечисления льгот пожизненных требует наличка. А жильцы должны по несколько раз на год ходить по сослужбам по ощадбанках.когда уже примут меры правоохранители. Председатель ничем не брезгует даже подписи жильцов подделывает. Почему её не оштрафовали за поджёг мусора за домом 144 27числа рядом проложены трубы газопостачання рядом бойлерная электроника щитовая а председатель досих пор на свободе. Детские качели установила прямо на трубах отопительной системы. Кто её покрывает не соцзащита вместе с полици Відповісти | З цитатою
Кризис  (28.09.20 17:22): Народ скажет вам "спасибо" за очередные неудобства, сегодня знакомый хотел получить пенсионное удостоверение, простояв-просидев 2,5 часа но так его и не получил, заказал 3 сентября, сказали получать сегодня но увы бандероль с Киева так и не приехала, правда было это в Ленинском ПФ, может где бардака поменьше но это уже совсем другая история ... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті