Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині програма СБУ «На тебе чекають вдома» повернула до мирного життя ще одного учасника терористичної організації «ДНР»

На Дніпропетровщині програма СБУ «На тебе чекають вдома» повернула до мирного життя ще одного учасника терористичної організації «ДНР»

Служба безпеки України забезпечила можливість ще одному колишньому прихильнику «руського миру» повернутися до звичайного життя.

Мешканець Донецька приєднався до незаконних збройних формувань з початком російської агресії.

Необхідність утримувати родину змусила його вступити до так званої «народної міліції» терористичної організації «ДНР». Наприкінці піврічного проходження служби він усвідомив безперспективність і незаконність дій окупантів та бойовиків і прийняв рішення щодо виїзду з тимчасово непідконтрольної Україні території.

Після переїзду на Дніпропетровщину він ретельно приховував своє минуле через побоювання кримінальної відповідальності та працював на тимчасових роботах.

Із ЗМІ колишній «правоохоронець» дізнався про Програму Служби безпеки України, яка дає можливість колишнім учасникам незаконних збройних формувань розраховувати на звільнення від кримінальної відповідальності.

Він за власною ініціативою звернувся до Служби. Ретельна перевірка СБУ встановила, що під час участі у НЗФ чоловік не вчиняв тяжких та особливо тяжких злочинів.

Враховуючи ці обставини, суд звільнив його від кримінальної відповідальності, відповідно до ч. 2 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Запроваджена у 2015 році Програма СБУ «На тебе чекають вдома» вкотре довела свою ефективність. Завдяки їй сотні громадян вже отримали шанс повернутися до мирного спокійного життя.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті