Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
18:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«ЗА МАЙБУТНЄ» представило свою команду на Дніпропетровщині

«ЗА МАЙБУТНЄ» представило свою команду на Дніпропетровщині

19 вересня у Дніпрі відбулись загальні збори обласної організації партії «ЗА МАЙБУТНЄ» щодо висування кандидатів у депутати до місцевих рад та на посади сільського, селищного, міського голів на місцевих виборах 25 жовтня.

На заході були присутні члени партії «ЗА МАЙБУТНЄ», що забезпечили законне проведення загальних для висунення кандидатів від політичної сили в регіоні.

Загалом у заході взяли участь більше 100 делегатів від Дніпровського, Криворізького, Кам`янського, Нікопольського, Новомосковського, Павлоградського, Синельниківського районів та міст Дніпро, Кривий ріг, Кам`янське, Нікополь, Марганець, Жовті води, Зеленодольск та П`ятихатки.

Збори узгодили висування близько 1500 кандидатів до рад різних рівнів.

У Дніпропетровській області від політичної сили висуватиметься 14 кандидатів на посади міських голів у містах: Юрій Пєнзєв - Апостолове, Євген Крюков - Вільногірськ, Наталя Зінченко - Жовті Води, Олександр Толкачов - Зеленодольськ, Олександр Дубінін - Кам’янське, Артем Коломоєць - Кривий Ріг, Павло Кравченко - Марганець, Микола Біднюк - Покров, Олександр Саюк - Нікополь, Сергій Мороз - Новомосковськ, Іван Метелиця - Павлоград, Артем Кравченко - Верхньодніпровськ, Інна Шматько - Верхівцеве та Вадим Малицький - Перещепине.

Відкрив засідання голова правління та генеральний директор «НЗФ», Володимир Куцін. Він головує у списку партії «ЗА МАЙБУТНЄ» до обласної ради.

«Україна займає 135-те місце у світі за рівнем ВВП – це десь між Буркіна-Фасо та Угандою. А ще існує індекс щастя, до якого також входять можливості освіти, рівень корупції та багато інших важливих чинників. Тут ми знаходимося на 134-му місті, після Конг».

Проте лідер обласного списку не втрачає оптимізму. Більшість присутніх делегатів – це молоді і досвідчені люди, які вже проявили себе у системних суспільно значущих справах.

«За нами майбутнє, отже, ми «ЗА МАЙБУТНЄ»», – наголосив Володимир Куцін.

«Я для себе вирішив, що не хочу від’їжджати з країни, тому в мене немає майбутнього, якщо я не буду займатися політикою. Я переконаний, що партія «ЗА МАЙБУТНЄ» подолає всі виклики, що зараз стоять перед нами», – переконаний кандидат Вадим Гетьман, списку партії до міської ради.

«Саме від нас із вами залежить майбутнє наших міст. У нас є два шляхи: скептично поставитись до виборів та змиритись із існуючим положенням, або ще гірше – продовжити життя за межами країни; чи ми можемо розвивати місто працівників, місто з характером», – зауважив кандидат від Криворізького району Артем Коломоєць.

Головне завдання «ЗА МАЙБУТНЄ» – зробити Дніпропетровщину процвітаючим промисловим центром та гідним місцем для життя.

При формуванні списків кандидатів від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» головним принципом була їхня активна соціальна позиція та професіоналізм. Прихильники партії звикли працювати на результат і добре ознайомлені з проблемами громад.

До політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» ввійшли громадські активісти, керівники промислових підприємств, діячі культури, чинні міські голови і депутати, промисловці. Не зважаючи на різноманітність видів діяльності кандидатів, їх усіх єднає одне – кожен бачить своє майбутнє на Дніпропетровщині.

На зборах були присутні представники списків партії до Дніпровської обласної ради та лідери списку: Куцін Володимир, Кравченко Павло, Шуваєв Сергій, Сербін Андрій, Гупало Олег також лідер списку партії до міської ради Гетьман Вадим.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте