Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
14:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 9 июня

Криминальная сводка на 9 июня
1. 6 червня п. р. о 00.05 в одній із квартир по вул. Петровського м. Тернівка 17-річний місцевий мешканець, перебуваючи в гостях у рідної тітки. Раптом між родичами виникла сварка, внаслідок якої молодик, що був у стані алкогольного сп’яніння, кухонним ножем завдав жінці смертельні колото-різані поранення грудної клітини та колото-різане поранення спини її 45-річній знайомій. Після скоєння злочину зловмисник заволодів майном господарки: каблучкою та ланцюжком із жовтого металу, а також мобільним телефоном та намагався зникнути, але був затриманий співробітниками Тернівського міського відділу міліції. Наразі за даним фактом слідчим відділом Тернівського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 6 КК України (Навмисне вбивство з корисливих мотивів).

2. 5 червня п. р. о 06.20 біля одного з будинків по вул. Глінки м. Дніпропетровська в своєму автомобілі із странгуляційною бороздою на шиї був виявлений труп 34-річної жінки. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть постраждалої настала внаслідок механічної асфіксії. За скоєння злочину співробітниками міліції затриманий одноліток вбитої. Як було встановлено, 4 червня близько 22.00 зловмисник знаходився в машині постраждалої та в ході раптово виниклої сварки паском задушив її. Після скоєння злочину чоловік заволодів двома мобільними телефонами вбитої та грошима у сумі 280 грн. Наразі за даним фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (Навмисне вбивство).

3. 2 червня п. р. біля одного з будинків по вул. Прогресивній м. Дніпропетровська з колото-різаним ножовим поранення черевної порожнини був виявлений труп чоловіка. За скоєння злочину співробітниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління затриманий 45-річний раніше засуджений мешканець Синельниківського району. Як було встановлено, 2 червня близько 23.00 біля одного з будинків по вул. Білостоцького між чоловіками на ґрунті неприязних відносин виникла сварка, внаслідок якої зловмисник саморобним ножем завдав постраждалому смертельне поранення. Наразі за даним фактом слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (Навмисне вбивство).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (4)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте