Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
09:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Благоустройство 5-го микрорайона

Благоустройство 5-го микрорайона
dndz.ru
На лівобережному житловому масиві Дніпродзержинська розпочато роботи з благоустрою 5-го мікрорайону, побудованого у складі масиву останнім із незавершеним свого часу благоустроєм. Про це повідомили в управлінні капітального будівництва Дніпродзержинської міської ради.

Комплекс робіт з благоустрою мікрорайону включає масове озеленення, для чого на піщані пустирі та прибудинкові території завезено ґрунт і для висадки дерев вже підготовлена загальна площа 3 тис. кв. метрів.

На території мікрорайону розплановано тротуарні доріжки, ведеться підготовка до влаштування зовнішнього освітлення. На виконання робіт з благоустрою території 5-го мікрорайону лівобережної частини міста заплановані витрати у сумі 700 тис. грн.

Справка: У комплексі забудови екологічно чистого житлового масиву Дніпродзержинська на лівобережжі побудовано 5 мікрорайонів, де мешкають близько 80 тис. городян. Під будівництво житлових будинків на лівобережжі підготовлено (методом намивання ґрунтів) території ще двох мікрорайонів (загальна площа — понад 20 га).

Gorod.dp.ua на Facebook.


MrSem  (05.06.09 22:32): Це дійсно так, робилося щось вже давно...
І ту гравійку, що слугувала нам дорогою, бульдозери переїздили вщент...
А чому на фото зоображено далеко не 5-тий мікрорайон? Чому не відобразили саме місце "благоустройства"(це читати з московьким акцентом)?.
Ответить | С цитатой
deniska68  (04.06.09 09:35): Роботи розпочато ще в середині квітня, але їх як розпочато, так і залишено! Грунт дійстно завезли, але його вітер розніс вже по всій Дніпропетровській області. Протягом місяця нічого не робиться, мабуть вирішили, що для мешканців платна автостоянка на місці пустиря буде краще ніж паркова зона! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте