Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 мая

Криминальная сводка на 25 мая
24 травня п. р. о 02.00 в одній із квартир по вул. Араратській м. Дніпропетровськ з колото-різаним пораненнями шиї був виявлений труп чоловіка. Співробітниками міліції вдалося встановити: постраждалим є 43-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками слідчо-оперативної групи Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління затримана 41-річна дружина постраждалого. Як було встановлено, 23 травня о 23.30 за місцем мешкання чоловік та жінка розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала постраждалому смертельні поранення. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (Навмисне вбивство).

22 травня п. р. о 23.30 до співробітників Царичанського райвідділу міліції звернувся 51-річний мешканець Полтавської області, голова одного з фермерських господарств. Чоловік повідомив про те, що 22 травня близько 19.30 на території одного з приватних підприємств Царичанського району два раніше знайомих чоловіка під погрозою пістолета заволоділи у заявника грошима у сумі 15500 грн. За скоєння злочину співробітниками Царичанського райвідділу міліції затримані 45-річний місцевий мешканець та його 18-річний син. Знаряддя злочину – стартовий пістолет – вилучений. Наразі за даним фактом слідчим відділом Царичанського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 187 ч. 2 КК України (Розбій).

23 травня п. р. о 20.30 до П'ятихатського райвідділу міліції звернулася 30-річна місцева мешканка. Жінка повідомила про те, що в ніч на 23 травня на території північного цвинтаря м. П’ятихатки невідомі зруйнували пам’ятник її брату та ще сім пам’ятників. За скоєння злочину співробітниками міліції затримані мешканці м. Жовті Води 1990, 1991 та 1993 років народження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Пятихатського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 297 КК України (Наруга над могилою).

23 травня п. р. о 16.20 в ході проведення санкціонованого обшуку співробітниками Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС в області спільно зі своїми колегами з Павлоградського міського відділу міліції в одному з будинків по вул. Набережній в с. Межиріч Павлоградського району у раніше засудженого 47-річного господаря квартири вилучено 5,13 кг наркотичної речовини «Маріхуана» та 140 мл наркотичної речовини «Опій ацетильований». Наразі за даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 ч. 3 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Gorod.dp.ua на Facebook.


смс  (26.05.09 10:38): \"А что? Бывает законный оборот?\" - конечно бывает. медицина, фармакология, армия да очень много сфер. например банальная автомобильнгая аптечка на вполне законных основания содержит наркотическое вещество из группы опиоидов Буторфанол. Ответить | С цитатой
Lod  (25.05.09 21:12): Да бывает, в медицинской сфере например... Ответить | С цитатой
Alex  (25.05.09 19:07): Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС в області спільно зі своїми колегами з Павлоградського міського відділу міліції в одному з будинків

А что? Бывает законный оборот?
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте