Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі керівник фірми-перевізника підробляв і продавав спецбілети

У Дніпрі керівник фірми-перевізника підробляв і продавав спецбілети

В одній із соціальних мереж поліцейські виявили інформацію про продаж дійсних перепусток для проїзду в громадському транспорті на період карантину. Вартість однієї перепустки складала 350 гривень за один квиток.

Як встановили поліцейські, до злочину причетний керівник одного з підприємств, що надає послуги пасажирських перевезень в місті Дніпро. Маючи доступ до бланків офіційної звітності, він налагодив виготовлення та продаж через Інтернет спеціальних квитків для проїзду у громадському транспорті. До своєї діяльності чоловік втягнув і членів своєї родини, у тому числі малолітнього сина, який розміщував рекламу в соціальній мережі «Instagram».

За вказаним фактом слідчі Новокодацького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей  (25.05.20 10:33): Для начала надо властям не придумывать несбыточные решения, которые направлены против большинства работающего населения, а потом уж карать тех, кто старался эту проблему решить, пусть даже и не бесплатно. Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (24.05.20 09:55): Усё. Мужик свободен, т.к. спецбилеты отменены.
Можно предьявить только неуплату налогов с проданных желтых бумажек
Відповісти | З цитатою
сына  (23.05.20 20:15): не Павлик Морозов зовут,что батю заложил? Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (23.05.20 11:48): Таким образом он всего-лишь хотел дать возможность людям беспрепятственно передвигаться по городу, заодно увеличив подвижной состав городского тр-та, работающего не в убыток и платить налоги в бюджет.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Судья Дред  (23.05.20 09:33): После отмены спецбилетов, дело можно сдавать в архив. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті