Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На р.Самара затримано порушників з електровудкою

На р.Самара затримано порушників з електровудкою

18 травня 2020 року рибоохоронний патруль Дніпропетровщини викрив грубе порушення правил рибальства.

Близько 1 години виявлено двох громадян які здійснювали вилов риби на човні, використовуючи електролов. У такий спосіб чоловіки добули водні біоресурси, але їх кількість та вагу встановити не вдалося, оскільки при наближенні інспекторів рибоохоронного патруля порушники викинули водні біоресурси у водойму.

Інцидент стався на р.Самара, поблизу с.Новоселівка, Новомосковського району Дніпропетровської області.

На осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Човен та електролов вилучено до рішення суду.

В Управлінні Держрибагентства у Дніпропетровській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (096) 400-02-50. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства, порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідкова інформація:

Залежно від потужності електровудка діє у радіусі від 5 до 20 метрів. При цьому вона здатна знищити все живе – від риби та ікри до планктону і найдрібніших мікроорганізмів. Та риба, яка не гине від дії електроструму, у майбутньому втрачає здатність нереститися.

Gorod.dp.ua на Facebook.


23423432  (19.05.20 15:01): надо было в *опу им электролов засунуть. Конченные на всю бошку Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті