Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі судитимуть чоловіка, який за грошову винагороду у 10 000 доларів США намагався вбити людину

У Дніпрі судитимуть чоловіка, який за грошову винагороду у 10 000 доларів США намагався вбити людину

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 31-річного громадянина за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15 ч.2 ст.115 та ч.1 ст.263 КК України (закінчений замах на вбивство; придбання, носіння вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

За версією слідства, вказаний громадянин погодився вчинити вбивство за грошову винагороду у 10 000 доларів США.

Так, у січні 2019 року, діючи згідно розробленого плану, зловмисник придбав вибуховий пристрій РПГ-26, прибув до покинутої будівлі у місті Дніпрі, звідки здійснив постріл у проїжджаючий повз автомобіль потерпілого. Проте свій злочинний умисел чоловік не довів до кінця, адже водій авто та його пасажир жодних тілесних ушкоджень не отримали.

Крім того, під час особистого обшуку затриманого правоохоронними органами виявлено та вилучено пістолет моделі «Walther PPK» та сім патронів, які чоловік придбав та носив із собою без передбаченого законом дозволу.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває. Встановлюється організатор вбивства та інші причетні до злочину особи.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Madlen  (21.04.20 19:38): Так там ещё и машины разные! Или вторым скрутили того, кого заказывали? Відповісти | З цитатою
Mashanya  (21.04.20 19:21): А на всех Вальтерах СССР вокруг звёзды написано? Відповісти | З цитатою
Мыкола  (21.04.20 19:03): А которого задержали: в зелёной куртке или синей?
Судя потому, что оба с водительской стороны, то они вдвоем рулили.
Відповісти | З цитатою
читатель новостей  (21.04.20 16:38): Что? Немецкий вальтер со звездой? Киллер с гранатометом, которым не умеет пользоваться? Давайте новые новости! Наприметр такие - сегодня под мостом поймали гитлера с хвостом. Или так - в москве кур доят. Народ требует новостей! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
прохожий  (21.04.20 16:07): Дьявол прячется в мелочах и уровне подготовки специалиста. РПГ-26, именуемый в народе "Алень" имеет взрыватель ВП-22 с дальним взведением на 2,5-15 м после вылета. Посему, похоже, боевая часть не сработала. Не хватило расстояния от места выстрела до места встречи с целью, о чем стрелявший явно не знал. А с пистолетом явный ляп, причем писавший мог глянуть на щечки рукоятки со звездой и подумать, до чего коварны немцы. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Свидетель Покращення  (21.04.20 15:08): на фото к новости никакой не Вальтер, а пистолет ТТ, это раз, РПГ 26 разнес бы эту тойоту в ухнарь, бронепробиваемость у рпг 26 порядка 400 мм, так что кому и за что шьют дело непонятно, это три Відповісти | З цитатою
Яцек Шпыцек  (21.04.20 15:06): Странный какой-то «Walther PPK»... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті