Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
00:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Здоров’я, щастя, добробуту і сімейного затишку кожній родині!

Здоров’я, щастя, добробуту і сімейного затишку кожній родині!
Шановні друзі!

З давніх-давен зустріч Нового року - прекрасна традиція, яскраве й неповторне свято. Воно збирає усіх нас у тісному родинному колі, в колі близьких та рідних людей, друзів та однодумців. Підбиваючи підсумки прожитого і зробленого, здійснюючи плани на рік прийдешній, ми з почуттями надії сподіваємося, що все піде на краще: добро – примножиться, а в минулому - залишаться всі життєві негаразди й клопоти.

Свято Нового Року несе особливе відчуття єдності і причетності кожного до спільних справ, надій та устремлінь.

Вже стає історією рік 2004-й…

Яким він був для держави? Для Дніпропетровщини? Для кожного з нас? Рік 2004-й вже назавжди увійде до нашої історії як рік виборів Президента України, як рік вибору того шляху, яким крокуватимуть наші сучасники, діти й онуки. А щоб мати впевненість у дні завтрашньому, зроблено досить багато для розвитку і процвітання рідної Дніпропетровщини.

Ми успішно завершуємо рік 2004-ий. Перевиконання річного бюджету склало 103,6 відсотка, або на 99 мільйонів гривень більше, ніж передбачалося, загальний показник складає близько 5 мільярдів. Всі субсидії і пільги та допомоги профінансовано на сто відсотків.

Злагоджено працює промисловість, сільске господарствао, інші галузі. Тільки за цей рік відремонтовано та введено в дію ряд важливих об’єктів. В тому числі здійснено капітальний ремонт Амурського мосту, споруджено об’їзну дорогу на Київ, реконструйовано Павлоградську трасу, відновлено будівництво другої черги метрополітену, виконано багато інших робіт. У сільській місцевості стала до ладу одна і завершується спорудження ще двох шкіл. Перед початком навчального року сільські райони одержали 22 мікроавтобуси. Після капітального ремонту стала до ладу дев’ята, найпотужніша в Європі, доменна піч на „Криворіжсталі”. Введено в експлуатацію завод цирконових вогнетривів у Вільногірську, трубоелектрозварювальний стан на ВАТ „Комінмет”, потужності з вилучення заліза з промислових відходів на ВАТ „Нижньодніпровський трубопрокатний завод” тощо.

Маємо значні досягнення в космічній галузі, швидкими темпами відроджується машинобудування, збільшився видобуток залізної руди, виробництво чавуну, сталі, труб, готового прокату.

За обсягами промислової продукції Дніпропетровщина посідає друге місце в Україні, а з виробництва на душу населення – третє, що перевищує цей показник в масштабі держави вдвічі. Багато зусиль докладено для технічного переоснащення агропромислового комплексу.

Все це, безумовно, позитивно позначилося на життєвому рівні мешканців області: сьогодні середня заробітна плата складає понад 700 гривень, а в базових галузях економіки – значно вища. У 2004 році на 12 мільйонів гривень збільшилися видатки на охорону здоров’я. Вводяться в експлуатацію нові виробничі об’єкти, створюються нові робочі місця, відкриваються нові перспективи життя. Дніпропетровщина одна з перших в Україні розпочала реконструкцію телефонної мережі в сільській місцевості, забезпечила транспортом дільничих працівників міліції.

Спільною працею нам вдалося вирішити чимало соціальних і комунальних проблем. Удвічі менше стало збиткових підприємств, погашено більшість боргів по зарплаті, що утворилися за попередні роки. Велику увагу в минулому році виконавча влада приділяла молоді, її навчанню та працевлаштуванню, дітям, позбавленим батьківського тепла, пенсіонерам, малозабезпеченим людям, яким в першу чергу потрібна наша допомога. Цю традицію і добрі починання продовжимо і в наступному році. Головне, щоб ми не збавляли темпів у праці, нових винаходах, вирішенні економічних та соціальних питань. І щоб завжди завдяки цьому покращувалося життя, добробут і настрій людей.

Тож нехай скрізь – і в містах і в селах – утверджуються справжні господарі, творці своєї долі на власній землі. Вам, мудрим, вічним трударям, завжди під силу і праця, і подолання труднощів, і вічний оптимізм творців. Щира дяка вам, дорогі мешканці області, за те, що не шкодуєте сил і енергії заради майбутнього нашої держави.

Виконавча влада й надалі працюватиме над тим, щоб на Дніпропетровщині кожна людина могла нормально трудитися і гідно, заможно жити. Добро і славу творитимемо разом!

Сердечно вітаю вас усіх з Новим 2005 роком і наступним святом – Різдвом Христовим!

Нехай зі старим роком відійдуть від нас всі негаразди та непорозуміння, залишиться добро, любов, щирість і все найкраще, що відбулося. Хай неодмінно збудуться всі ваші найсвітліші наміри, здійсняться добрі справи. Бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, добробуту та сімейного затишку в кожній домівці.

З повагою
Володимир ЯЦУБА,
голова Дніпропетровської облдержадміністрації
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте