Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
02:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Рейдерська атака на ТРК "Мір-ТВ"

Рейдерська атака на ТРК
salsera.ru
5 травня о 13:30 четверо осіб, представившись працівниками Тернівської міліції вдерлись до приміщення Телерадіокомпанії "Мір-ТВ" що в місті Тернівка.

Показавши доручення на проведення перевірки від начальника Тернівського МВ УМВС без пред'явлення необхідних дозвільних документів, міліціанти, не пояснивши причини візиту та не зареєструвавшись у журналі перевірок, відсторонили працівників підприємства з робочих місць та заблокували діяльність телеканалу.

Після паралізування роботи телерадіокомпанії, рейдери почали опечатувати ефірне обладнання, та робили спроби вивозу системних блоків та відео-серверу мотивуючи виявленням в ефірних комп'ютерах неліцензійного програмного забезпечення. Керівництво ТРК терміново звернулось за допомогою до правозахисних організацій та ЗМІ. Тільки після приїзду депутата місцевої ради Олександра Удовенко рейдери схаменулись, і тільки о 17 годині покинули територію телерадіоорганізації так нічого і не знайшовши.

Вчора екстреним питанням на черговій сесії Тернівської міської ради депутати одностайно прийняли рішення направити листа до міністра МВС України Юрія Луценка з проханням втрутитись у ситуацію що склалась. Також однією з вимог депутатів є знаття з посади керівників Тернівської міліції.

Сьогодні ТРК "Мір-ТВ" працює в нормальному режимі, але колектив й досі занепокоєн діями працівників Тернівського МВ УМВС.

Довідка: ТОВ "Телерадіокомпанія "Мір-ТВ" розпочала свою роботу у квітні 2008 року, як провайдер програмної послуги кабельного телебачення. 1 серпня в Тернівці розпочав мовлення місцевий телеканал "Мір-ТВ". 7 годин ефірного часу місцевого телебачення на окремому телевізійному каналі.

Сьогодні "Мір-ТВ" є єдиним повноформатним місцевим телеканалом в Тернівці з 80% власного телевізійного наповнення. Новини, розважальні та політичні проекти, ток-шоу у прямому ефірі, та інтерактивні програми.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Немiсцевий  (18.05.09 15:35): Та пишіть хоч по українські, якшо вже пишете мовою. А то "міліціянти"... Відкіля тут в на сайті галіціянти з'явилися? Ви ще "автівка", чи "директорка" втисніть. Ответить | С цитатой
Mister X  (07.05.09 22:00): Нелицензионное ПО это плохо...и ещё на телевидении.Не фиг закон нарушать!!! Ответить | С цитатой
Умник  (07.05.09 19:05): "...і тільки о 17 годині покинули територію телерадіоорганізації так нічого і не знайшовши..." Так а в чем проблема-то?
"...Керівництво ТРК терміново звернулось за допомогою до правозахисних організацій та ЗМІ. ..." - читаем - звонило крыше.
Я бы понял если бы все позабирали и отключили. Учите матчасть.
Ответить | С цитатой
сердюк  (07.05.09 18:31): гопники в милицейской форме,а то "мiлiцiянти"... Ответить | С цитатой
Yuh  (07.05.09 12:22): Прально сделали. МирТВ - это плохой канал Ответить | С цитатой
saymon  (07.05.09 09:43): 111, Да, да. Рядом с Павлоградом.. Ответить | С цитатой
111  (07.05.09 09:10): Терновка это город??? ) Ответить | С цитатой
saymon  (07.05.09 01:30): Думаю, что кто-то хорошо отблагодарил ребят за проделанную работу. Ведь всем известно "гнилость" и продажность нашей милиции. Ответить | С цитатой
sparks  (06.05.09 19:27): защитнички в своём амплуа... Ответить | С цитатой
горожанин  (06.05.09 16:58): ЭТО ОФИЦИАЛЬНОЕ ОБРАЩЕНИЕ К НОВОМУ ГЕНЕРАЛУ - ОТРЕАГИРУЙТЕ!!!
УЖЕ СОВСЕМ БЕСПРЕДЕЛ!!!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте