Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
17:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепропетровские хоккеисты – чемпионы Олимпиады!

|«« «« »» »»|

Золото и серебро Зимних юношеских Олимпийских игр – у хоккеистов нашей области.

Городской сайт уже сообщал, что в швейцарской Лозанне проходят третьи Зимние Олимпийские игры. Информировали мы и о том, что наши фигуристы стали призерами этих игр.

А теперь к этим наградам добавились золотая и серебряная медали хоккейного турнира 3Х3. Чемпионом игр стал днепрянин Владимир Трошкин, серебряным призером – Денис Пасько из Кривого Рога.

Подробней об этом успехе в соцсетях рассказал исполнительный директор Днепропетровского областного отделения НОК Украины Александр Дювбаков:

«В столиці ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор юні представники хокею 3х3 розіграли медалі. Українські хлопці Володимир Трошкін у складі команди «Green» та Денис Пасько з «Red» впевнено пройшли попередній раунд змагань. Невипадково, саме «Green» та «Red» гарантували собі місце у фіналі, а наші хлопці – 2 олімпійські медалі для України.

Сьогодні у фінальному двобої найсильнішими були «зелені» й відповідно чемпіоном ЮОІ-2020 став представник обласного центру міста Дніпро Володимир Трошкін, а звання віцечемпіона виборов криворожанин Денис Пасько. Гра закінчилася з рахунком 10:4.

«Емоції просто переповнюють. Ми надзвичайно раді, що привеземо в Україну дві Олімпійські нагороди. В Лозанні-2020 ми отримали надзвичайний досвід, адже грали з хлопцями з різних країн світу. Всі по-різному грають, мають різні техніки, знання. Протягом турніру моїй команді «Green» вдалося чудово зігратися, тож, ми отримали дуже гарний урок й головну нагороду – золоті медалі Юнацьких Олімпійських ігор. В цілому, на Іграх панує дуже класна атмосфера. Змагання організовані на найвищому рівні», - сказав Володимир Трошкін.

Денис Пасько відзначив: «В турнірі брали участь хороші хлопці, було приємно не лише грати й обмінюватися досвідом на льоду, а й потоваришувати, знайти собі нових друзів по життю. Сподіваюся, що й надалі ми будемо підтримувати цю дружбу й спілкуватися після закінчення змагань».

Фото – Анастасия Коженкова (НОК Украины)

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте