Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
17:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні затримали п'яного чоловіка, який віз в автобусі чужу дитину

У Дніпрі патрульні затримали п'яного чоловіка, який віз в автобусі чужу дитину

Цього чудового 5-річного хлопчика врятували небайдужа громадянка та патрульні від найгіршого - дитину привезла до Дніпра зовсім чужа для нього людина.

Про те, що у салоні рейсового автобусу перебуває чоловік з ознаками сильного алкогольного сп'яніння з маленькою дитиною, яка його боїться, повідомила спецлінії 102 пасажирка. Жінка посадила дитину поруч із собою. Вже у Дніпрі вона передала хлопчика патрульним.

Супутник дитини був такому стані, що не міг сидіти на сидінні, а лежав просто на долівці поряд. Чоловік поводився неадекватно, і навіть забувся, що з ним був маленький хлопчик.

Патрульні дізналися усі обставини події у бабусі малюка, телефон якої знайшли у нетверезого громадянина, та у самого хлопчика, який виявився дуже комунікабельним та розумним. Як з'ясувалося, чоловік, який його віз до Дніпра, "друг" матері. Дорослі разом вживали алкогольні напої, а потім посварилися. В результаті конфлікту чоловік забрав хлопчика з собою. В Тернівці малого вже розшукувала бабуся. Вона просила, щоб патрульні в жодному разі не передавали дитину чужому чоловікові. Та й малий не бажав цього - коли громадянина вивели з автобусу, хлопчик сховався за патрульну машину. Поліцейським він пояснив, що хоче повернутися до бабусі, а цей "дядько" на нього свариться.

Дитина була легко одягнена та голодна.Патрульні передали малюка співробітникам ювенальної превенції, громадянина доставили до Дніпровського відділку поліції, а за його поведінку у громадському місці вони склали адміністративний матеріал за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство). Втім, докладніше в цій історії будуть розбиратися колеги з ювенальної превенції.

Дякуємо пасажирці автобусу за небайдужість!


Gorod.dp.ua на Facebook.


Куся  (11.01.20 22:24): Бедный малыш,какой стресс что это за мама которая не смотрит за своим ребёнком,а если бы этот алкаш потерял ребёнка что тогда? Відповісти | З цитатою
Аня  (11.01.20 20:11): Спасибо доброй женщине, которая не осталась равнодушной. Здоровья Вам и Вашей семье , везения и долгих лет жизни. Відповісти | З цитатою
и?  (10.01.20 14:33): Мать лишат родительских прав и взыщут все полученные выплаты? Она среди участников петиции "10 лет стажа за залет" была? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті