Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
14:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Фильм днепровского режиссера стал лучшим на кинофестивале в Таллинне

Фильм днепровского режиссера стал лучшим на кинофестивале в Таллинне

Работа режиссера из Днепра Никиты Лыськова «Любовь» была признана победителем Международного кинофестиваля PÖFF Shorts в категории «анимационное кино».

Этот кинофест только что завершился в Таллинне (Эстония), и о его результатах сообщают на странице Фейсбука Dnipro Film Commission: «PÖFF Shorts є частиною Tallinn Black Nights Film Festival (PÖFF) та найбільшим у країнах Балтії кінофестивалем короткометражних та анімаційних фільмів.

Автор стрічки Микита Лиськов прокоментував свою перемогу так:

«Визнання в Естонії дуже важливе для мене, тому що ще зі студентських часів я є фанатом естонської анімації, і в «Коханні» цей вплив відчувається».

Стрічка розповідає історію кохання за допомогою символів: дотепна історія-роздум про стосунки між людьми розкривається через звуки. Фільм був створений компанією «Т.Т.М.» за 100% підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Світова прем’єра короткометражного анімаційного фільму «Кохання» відбулася на фестивалі анімаційного кіно в Ансі. Зараз на рахунку «Кохання» – участь у близько 30-ти міжнародних кінофестивалях в Україні та за кордоном і низка перемог, серед яких – «Золотий голуб» кінофестивалю DOK LEIPZIG-2019».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (27.11.19 19:29): А почему показаны старые остановки за место Новых это - Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте