Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
17:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дмитрий Михайленко: «Мы очень легко пропускаем…»

Дмитрий Михайленко: «Мы очень легко пропускаем…»

Главный тренер СК «Днепр-1» Дмитрий Михайленко проанализировал вчерашний матч с «Зарей» и причины шестого поражения подряд нашей команды.

Напомним, что вчера СК в Днепре уступил луганской «Заре» - 1:4. Это поражение стало пятым подряд в чемпионате, а с учетом проигранного кубкового матча «Ингульцу» - и вовсе шестым.

Но причин для паники Дмитрий Михайленко не видит. Вот что он рассказал на послематчевой пресс-конференции, которая опубликована на официальном сайте СК «Днепр-1»:

— Гадаю, особливо багато коментувати нема чого. Команда, яка була сильнішою, перемогла справедливо. У нас же знову не вийшла гра в обороні – занадто легко ми пропускаємо. Ніби-то дуже серйозне налаштування та план на гру, але на 1-й хвилині пропустили. Психологічно це дуже важкий удар для команди – ранні та прості м’ячі.

— Що з Логіновим?

— У нас є доволі великі кадрові проблеми. Ушкодження мають Логінов, Чичиков, Кравченко, через дискваліфікацію не грали Вакулко та Сафронов. Тому лише один захисник у нас був серед запасних, а Шаповал зіграв не на звичній позиції. В опорній зоні вийшов молодий Батагов.

— Яка атмосфера зараз у команді? І як «Дніпро-1» планує вибиратися з кризи, де немає результату?

— Лише через роботу. Фортуну треба заслужити. Треба показувати якісну гру в обороні. Розумію, що у всіх фазах ми не можемо це робити через певні причини, але не можемо дозволяти собі пропускати легкі м’ячі. Надійна оборона – основа всього. А ми не можемо досягти якоїсь синхронності, надійності. Це відбувається і у позиційній обороні, де, здавалося б, це найлегше робити. Не хотів би торкатися проблем, але основа – це надійна оборона. Треба залишатися оптимістами, вірити у себе, у партнерів. Це найголовніше, що дозволить вийти з непростої ситуації.

— Чи немає проблем всередині колективу? Гравці вчасно отримують зарплатню? Чи немає якихось угруповань? Складається враження, що вони невідомо за що грають: ані за клуб, ані за тренера. Немає бажання…

— Тут не питання бажання. Я розумію, що коли йдуть такі серії, усім здається, що якась токсична ситуація у команді. Атмосфера нормальна, робоча. Але все треба демонструвати на полі, треба відповідати рівню прем’єр-ліги, який насправді доволі високий. Треба розуміти, що без роботи та самовідданості важко набирати очки. Не бачу якихось зовнішніх причин.

— Ви знаєте, як їм (гравцям) допомогти? Коли почнуть набирати очки?

— Сподіваюсь, що вже у наступному матчі ми здобудемо очки. Справа у тому, що багато матчів, де ми поступилися, не були програні за грою. Нам не вистачало удачі у Маріуполі, ФК «Львів». Були ігри, пристойні за якістю, але через індивідуальні помилки йде негативний результат. І це вже відбивається на настрої усієї команди. Треба провести матч, де кожний зіграє свою найкращу гру, не буде індивідуальних результативних помилок.

— Прокоментуйте заміну Булеци. Здалося, що він був не найгіршим…

— Нам не вистачає руху та боротьби у групі атаки. Ми працюємо не з тією інтенсивністю, якої вимагає Прем’єр-ліга. Це стосується руху, боротьби, реакції на якісь епізоди. У нас з цим великі проблеми. Ми не можемо створювати моменти. Це наслідок тих же проблем. Слабка реакція на оборону призводить до того, що захисники опиняються у важкій ситуації. Проблема комплексна. Треба усім 11-ти гравцям працювати як команда на оборону.

Следующий матч СК проведет в Чернигове с «Десной» 9 ноября, начало игры в 14.00.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Petro.  (04.11.19 13:42): Soglasen,zaschita nikuda ne goditsja,da i napadenie ne axti,nushno menjati komandnuy igru i bolishe fiziki ona vsegda vitjagivala otstaychie komandi. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте