Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
22:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Жителі Дніпропетровської області мають все більше можливостей для онлайн-шопінгу

Жителі Дніпропетровської області мають все більше можливостей для онлайн-шопінгу

Ніхто вже не буде заперечувати: купувати в інтернеті – це швидко і зручно. А частіше ще й дешевше, ніж в звичайних магазинах. І якщо раніше така радість була доступна лише жителям великих міст, то зараз і сільські жителі отримали таку можливість. А все завдяки якісній послузі доставки. Лідером серед компаній, що надають таку послугу, в Україні є «Нова Пошта». В 2019 році компанія активно нарощує свої відділення в регіонах, особливий акцент робить на невеликих містах та селах.

«З початку року ми відкрили більше 2500 відділень по всій Україні. Здебільшого у невеличких містах та селах. Навіщо ми це робимо? Бо хочемо, щоб кожен міг отримати бажані товари. «Нова Пошта» допомагає розвиватися бізнесу і об’єднує людей по всій країні», - розповідає Олександр Бульба, директор «Нова Пошта».

Всього мережа «Нова Пошта» наразі нараховує 5000 відділень. Більше 320 з них знаходиться на Дніпропетровщині. Як повідомили виданню в компанії, у вересні в нашій області було відкрито 23 нових відділення (найбільше в П’ятихатському, Магдалинівському та Петропавлівському районах).

Крім того, компанія продовжує активно розвивати свою інфраструктуру, щоб швидше обробляти і доставляти посилки. Так, у травні «Нова Пошта» відкрила інноваційний термінал у Хмельницькому, а у вересні запущений в роботу був термінал у Львові. Термінали здатні обробляти до 15 тис. посилок за годину. У планах «Нова Пошта» за 2019 рік доставити більше 200 млн посилок.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте