Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
17:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепровском Доме искусств откроют выставку уникального художника

В Днепровском Доме искусств откроют выставку уникального художника

Сегодня, 24 сентября в 14.00 в Доме искусств (ул. Философская, 23) откроется персональная экспозиция Геннадия Латишко.

К сожалению, этот художник, наш земляк с неповторимым стилем своего творчества, ушел в мир иной в минувшем году, прожив 80 лет. О его творческой судьбе и предстоящей выставке директор Дома искусств Валентина Слобода рассказывает следующее:

«Геннадій Латишко народився в Томаківському району Дніпропетровської області у сім’ї художника. Батько залучав Геннадія з дитинства до малювання, хлопчик допомагав батькові оформляти стенди та розфарбовувати крупні деталі.

Перебуваючи в армії в м. Чугуєві, отримав направлення у військове училище. Закінчив вище воєнно-морське училище ім. Фрунзе та Ленінградський воєнно-механічний інститут. Після служби в армії працював на Південмаші, потім в КБ «Південне». Але потяг до образотворчого мистецтва не залишав Геннадія Григоровича, тому малював, ілюстрував газету «Конструктор» та сатиричний листок «Оса». Надіслав зразки своїх робіт у Московський художній інститут, до якого був зачислений зразу.

Творчі втілення образотворчого бачення кожного митця унікальні. Це стосується і Геннадія Латишка. Його картини різні за жанром, виконані в реалістичній манері. У експозиції представлені творчі роботи де відображено образ людини та її оточення. Відвідувачі зможуть побачити пейзажі, натюрморти і портрети відомих людей: Булата Окуджави, Віктора Цоя, Володимира Висоцького, Анни Ахматової. Його роботи викликають світлі емоції та роздуми. Запрошуємо відвідати виставку робіт Геннадія Латишка».

Вход на выставку – свободный.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


мэломан  (24.09.19 14:11): картинки,конечно,фуфло,а дом искусств оказывается красногвардеец? Ответить | С цитатой
Petro  (24.09.19 13:20): Pobolishe isskustva v massi,eto xorosho. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте