Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
08:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Фінальний концерт на день міста пройшов на Фестивальному причалі 15 вересня

|«« «« »» »»|

Виступ Українських зірок – гуртів Скрябін, Мозги та Ірини Білик,  зібрав тисячі дніпрян біля найбільшої сцени міста.

Справжньою родзинкою святкування 243-го дня народження Дніпра став запальний концерт на Фестивальному причалі. На сцену вийшли найулюбленіші зірки українського шоу-бізнесу. Неймовірний подарунок містянам від Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність”, прийшовся до смаку, як глядачам концерту, так і самим виконавцям.

Розпочався фінальний концерт зі справжнього видовища. У небі просто над сценою на гелікоптері із синьо-жовтим прапором пролетів Сергій Чорний, майстер спорту, багаторазовий чемпіон України з автомобільного спорту, учасник Чемпіонатів Світу з вертолітного спорту. 

На сцені, першим запалював вечір гурт “Скрябін”. Улюблені пісні співали разом тисячі голосів. Олексій Зволинський, гітарист гурту, каже Дніпро для них особливе місто, позитивне та продвинуте.

«Для сьогоднішнього концерту ми обирали хіти, які найкраще знають люди, які зможуть підспівувати, усі, хто прийде на площу. А усім дніпрянам хочу побажати, щоб ви були щасливі, аби ніколи не було хмар тільки сонце навіть взимку і навіть влітку» , - розказав журналістам Олексій Зволинський з гурту Скрябін.

Оцінили глядачі і грандіозне шоу від Ірини Білик. Виступ співачки супроводжувався вогняними спец-ефектами та видовищними танцями від шоу-балету «Foresight». Після концерту зірка поділилась своїми враженнями та назвала Дніпро своїм улюбленим містом

«Мої любі, я вдячна сьогодні за всі ваші смайлики. Я була на сцені, на набережній в день міста. Нехай такий настрій залишиться і у вас і у мене на багато днів до нашої наступної зустрічі», - побажала Ірина Білик мешканцям Дніпра

Та вишенькою на торті свята став виступ гурту Мозги. Потап зі своєю командою так запалив натовп, що глядачі перестрибнувши крізь загорожу оточили сцену. Співак у свою чергу спустився до фанатів і закликав всіх розважатися, забувши про проблеми і погані новини.

У своєму інтерв'ю журналістам Потап розповів про творчі плани гурту:

«Ми зараз розробляємо скажений саундтрек до “Скаженного весілля”, до другої частини – це буде офіційний саундтрек до фільму. Так що у нас шалені дні, шалені концерти, неймовірні пригоди. Ми мабуть схожі на тих рокерів, які у вісімдесятих роках мочили, так що у нас все шалено-офігенно. Скоро вийде мій сольний альбом та альбом гурту Мозги. Чекайте у нас буде нова програма дуже велика. Тому будемо катати по Україні у новому турі».

На свято завітали і поважні гості, які зі сцени привітали всіх мешканців Дніпра зі святом. На захід приїхав Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов, керуючий Дніпровською єпархією Преосвященний Владика Симеон та заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

Голова Дніпропетровської облради подякував організаторам концерту – Благодійному Фонду Олександра Петровського “Солідарність”,  за такий яскравий подарунок місту.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте