Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
05:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 29-е марта

Криминальная сводка на 29-е марта
16 березня п. р. о 06.50 до чергової частини Магдалинівського райвідділу міліції звернувся громадянин та повідомив про те, що біля одного з будинків с. Пролетарське на узбіччі дороги з саднами обличчя голови та тулубу він натрапив на труп чоловіка. На місці при-годи співробітникам міліції вдалося встановити особу загиблого: ним виявився 55-річний пенсіонер, інвалід 2-ої групи, мешканець с. Пролетарське. Згідно висновку судово-медичної експертизи, смерть постраждалого настала внаслідок тупої травми голови, чисельних пере-ломів кісток основи та склепіння черепу, а також переломів ребер. Однією з головних версій розглядалася версія, що чоловік отримав зазначені тілесні ушкодження внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, але під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітни-ками міліції версія ДТП була відхилена. За скоєння вбивства з корисливих мотивів затримані 17-річний та на два роки молодший раніше засуджені брати, мешканці с. Пролетарське. Як встановило слідство 25 березня о 23.20 біля одного з будинків по вул. Новій зловмисники ме-талевою трубою по голові та тулубу нанесли випадковій жертві чисельні смертельні удари. Після скоєння злочину молодики з кишені вбитого заволоділи його особистими документами, а також пластиковими картками та грошима у сумі 252 грн.. Наразі за даним фактом слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 6 КК України (Навмисне вбивство з корисливих мотивів).

29 березня п. р. о п’ятій годині ранку в одному з будинків с. Олександрівка Дніпропетровського району за місцем мешкання з двома рубленими ранами голови був знайдений труп 48-річного господаря оселі. За скоєння злочину співробітниками слідчо-оперативної групи Дніпропетровського райвідділу міліції затримана 47-річна дружина загиблого. 29 бере-зня о третій годині ночі постраждалий, перебуваючи у нетверезому стані, вчинив сварку з дружиною. Під час конфлікту остання ухопила сокиру та завдала чоловікові смертельні тіле-сні ушкодження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (Навмисне вбивство). Зловмисниця заарештована.

28 березня п. р. в одному з будинків с. Проточі Царичанського району в кімнаті на підлозі з черепно-мозковою травмою та рваною раною шиї був знайдений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалим є 73-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками слідчо-оперативної групи місцевого райвідділу міліції за-триманий непрацюючий 36-річний син вбитого. 28 березня п. р. близько 17.30 зловмисник за місцем мешкання знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Раптом між батьком та сином виникла сварка, внаслідок якої молодик металевим прутом завдав декілька смертельних уда-рів постраждалому по голові та шиї. Знаряддя злочину – вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Царичанського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (Навмисне вбивство).
Gorod.dp.ua на Facebook.


Дрюченко  (30.03.09 21:44): А еще 28 числа в Днепродзержинске известный "правозащитник", так называемый ответственный комиссар Агенции правозащитной помощи Дрюченко В.В., совершил разбойное нападение на почтовое отделение №31, что в центре города. Его, комиссара, добычей стал мобильный телефон одного из работников почтового отделения. Учитывая, что там работают только женщины, грозный комиссар, со всей ответственностью нахамил всем, кому захотел и гордо удалился к своему автомобилю. И вот бы он уехал, увозя с собой драгоценный трофей, если бы не работники опорного пункта милиции, которые взяли комиссара Дрюка под белые ручки и в присутствии понятых изъяли награбленное имущество, то есть телефон. Ответить | С цитатой
Лиза  (30.03.09 16:50): \"смерть постраждалого настала внаслідок тупої травми голови\"

как травма головы может быть тупой??
эт раз
\"зловмисники ме-талевою трубою по голові та тулубу нанесли випадковій жертві чисельні смертельні удари.\"
смертельный удар обычно один... его несколько раз убили?
эт два...

грешно смеятся когда такое горе... но меня улыбнула такая статья)))
Ответить | С цитатой
irina  (30.03.09 13:14): А как понимать тот факт, что труп нашли 16 марта, а нападение было совершено 25 марта? Поразительно! Дорогой "писака", вычитывайте свои статьи! Ответить | С цитатой
серый  (30.03.09 13:07): Сергей,это приблизительно,как "..ушиб всей бабушки об шоссе"!!!))) Ответить | С цитатой
Сергей  (30.03.09 12:37): Конечно пресс центр УМВД всегда отличался "умом и сообразительностью". Это видно с первого абзаца сводки - шел человек по дороге с садинами головы и нашел труп... "на узбіччі дороги з саднами обличчя голови та тулубу він натрапив на труп" Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте