Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
05:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Порушенно кримінальну справу відносно начальника відділу земельних ресурсів одного з районів області

Порушенно кримінальну справу відносно начальника відділу земельних ресурсів одного з районів області
interpress.ru
У Дніпропетровську затримано за вимагання та отримання хабара в особливо великому розмірі начальника відділу земельних ресурсів одного з районів області, депутата сільської ради та порушено кримінальну справу.

16 березня 2009 р. прокуратурою області порушено кримінальну справу відносно начальника відділу земельних ресурсів одного з районів області, депутата сільської ради за ч.3 ст. 368 КК України за вимагання та одержання хабара , з використанням влади та службового становища в особливо великому розмірі ( санкцією цієї статті передбачено позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та з конфіскацією майна).

Обставини справи: в лютому 2009 р. приватний підприємець звернувся з усною заявою до начальника відділу земельних ресурсів одного з районів області про видачу на його ім’я державного акту на право приватної власності на земельну ділянку розміром 0,7 га на території сільської ради для ведення садівництва та особистого підсобного господарства. За видачу державного акту на вказану земельну ділянку, начальник відділу земельних ресурсів, який є державним службовцем 9 рангу 5 категорії та депутатом сільської ради, зажадав від ПП 306 тис. грн..

16 березня близько 12.15 год. начальник відділу земельних ресупсів, у приміщені свого службового кабінету , отримав від приватного підприємця хабар у сумі 20 тис. доларів США та 131 тис.250 грн.

Під час отримання хабара підозрюваного затримано правоохоронцями, грошові кошти вилучені.

З огляду на наявність підстав для застосування тимчасового запобіжного заходу у вигляді затримання підозрюваного, його затримано в порядку ст. 115, 106 Кримінально-процесуального кодексу України строком до 72 годин і він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. На даний час готується подання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання його під вартою.

Досудове слідство ведеться слідчим відділом прокуратури області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Йо-мое  (23.03.09 21:19): И где они только деньги берут? Небось в прокуратуре сбрасываются. Потому, как до дела доходит, оказывается, что я не я, и хата не моя: ПП оказывается подставным, дело сфабрикованным. И причин направить дело в суд нет. В поте лица трудятся наши доблестные органы. Пытаются клеить горбатого к стене. Запала хватает только на идею. Ответить | С цитатой
Бони  (19.03.09 10:54): Кто-нибудь знает фамилию начальника? Почему такая секретность? Ответить | С цитатой
РжуНеМогу  (19.03.09 06:42): Блин. Кустарщина продолжается. Зашел, положил пакет документов с "секретом" :)), следом зашли те, которые точно знают в чём секрет. Хоть тут уже не ошиблись, на счет должности и статуса "задержанного", а то недавно казус вышел, в Киев отрапортовали одно, а на оказалось...благо можно было за другую статью цепляться, а то неудобняк перед начальством... -) Ответить | С цитатой
сосед  (18.03.09 20:35): Опять кое-кто,кое-где.Ждут пока отстегнет,а нет, тогда - ФИО адрес. Ответить | С цитатой
!  (18.03.09 14:52): Тамара,У нас ищут только тех кто не хочет делиться! Судью накрыли- стырял и свалил, Шубу грохнули- вообще никому ничего не отстегивал, Органы это свора собак- которые ищут только то и там где им удобно, а если копнуть ихние гнилые струтуры, так вот там головы могу полететь горохом, но никто этого не сделает- ссут друг друга! Ответить | С цитатой
Тамара  (18.03.09 14:18): Удивляюсь, почему никто не хочет занятся бывшим директором Днепродзержинского отделения Аульского водозабора Сидорук Н.А. реально 7-9мл. пропало и никто неищет. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте