Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
01:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Максим Курячий: прошу підтримати програму розвитку Дніпра та оновлення України

Максим Курячий: прошу підтримати програму розвитку Дніпра та оновлення України

Безпартійний кандидат, самовисуванець та лідер електоральних уподобань виборців по 25 одномандатному виборчому округу Максим Курячий звернувся до людей із закликом підтримати його як представника Дніпра, щоб продовжити системну допомогу Чечелівському, Амур-Нижньодніпровському районам та його мешканцям, а головне – забезпечити на законодавчому рівні підтримку місту та посилити його вплив у країні.

Шановні мешканці Чечелівського та Амур-Нижньодніпровського районів!

21 липня ви зробите вибір за того, хто представлятиме ваші інтереси у Верховній Раді України.

Я йду на вибори без партійної символіки, самовисуванцем, представником Дніпра, щоб реалізувати на практиці ті зміни, які зроблять комфортними наші житлові мікрорайони, допоможуть людям захистити їхні інтереси й права, зроблять наше місто більш затишним, а Україні нададуть можливість стати справжньою європейською державою, а не вважатися такою.

За декілька років, що минули, мені, як вашому представникові у парламенті, вдалося ухвалити одну найважливішу з реформ – децентралізацію, завдяки якій бюджет міста зріс у багато разів. Це дозволяє ремонтувати дороги, внутрішньоквартальні проїзди, школи, дитячі садки, замінювати вікна у будинках, ремонтувати інженерні мережі, оздоблювати зони сімейного відпочинку, проектувати нові інфраструктурні об'єкти у Дніпрі. Усі ці роботи продовжуватимуться і у майбутньому.

Будуть продовжені програми допомоги ОСББ, реалізація проектів з модернізації житлового фонду Чечелівського та АНД районів, а також соціальні програми допомоги і турботи про людей, які потребують підтримки. Піклуватися та допомагати – моє покликання.

Після того, як мене оберуть до парламенту, буде відкрито додаткову приймальню в Амур-Нижньодніпровському районі: так буде зручніше мешканцям лівого берега.

Я щиро прошу вибачення у кожного з вас за все те, що не встигло виконати це скликання парламенту. На жаль, багато парламентарів забули, навіщо вони там перебувають, і втратили зв'язок з людьми. На відміну від багатьох, я перебував у постійному діалозі з виборцями та продовжу працювати з тими, хто зацікавлений у справжній роботі, а не переймається коментуванням подій у соціальних мережах. Я є практиком, а не теоретиком.

Цей парламент справедливо було відправлено новим Президентом України Володимиром Зеленським у відставку. Це була вимога українського суспільства, і я її підтримую.

Я поділяю вимоги виборців з якомога швидкого очищення української влади і різкого підвищення її прозорості. Відповідальність за незаконне збагачення, корупцію та інші злочини, пов'язані з розкраданням державного майна, має бути посилена.

Крім цього, я буду відстоювати і законопроекти, спрямовані на захист інтересів і прав людей з урахуванням можливості економіки, яка має бути максимально виведена з «тіні».

Ми вже не маємо часу на експерименти: люди бажають жити гідно тут і зараз, а не лише бажати нормального життя для дітей та онуків. Втрачено більше двадцяти років, як і не склалися долі десятків мільйонів українців через нерішучість та вузькість поглядів партійних «вождів».

До парламенту йду як представник Дніпра – міста з цікавим та вольовим характером. Я готовий об'єднати у новому парламенті тих, хто послідовно відстоюватиме інтереси дніпрян на найвищому рівні. Партійних прапорів багато, а Дніпро – одне.

Зараз багато кандидатів маскуються під «слуг народу», але дніпряни ставлять їм справедливе запитання: а де ж ви були раніше, і чому почали говорити про проблеми лише напередодні виборів? І це є вірним запитанням, адже працювати протягом декількох років вони не бажали або не вміють.

Прошу підтримати мене на виборах 21 липня, щоб продовжити системну допомогу Чечелівському, Амур-Нижньодніпровському районам та його мешканцям.

Щоб завершити інфраструктурні проекти та прискорити програми, спрямовані на допомогу людям. Щоб домогтись прийняття тих законопроектів, які наблизять до європейських стандартів освіту, науку та медицину. Щоб зменшити вплив посадовців на життя простої людини.

Щоб люди відчували себе захищеними від свавілля суддів та правоохоронців.

Я розраховую на вашу допомогу у підготовці та прийнятті тих законів, що принесуть користь державі, служитимуть і захищатимуть її інтереси, а не обмеженій касті «недоторканих».

Разом з вами ми зможемо нарешті побудувати країну, яка заслужила право на краще.

Моїми головними принципами були і залишаються: люди, Дніпро, Україна.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте