Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 19 марта 2024
04:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Загід Краснов: Довіри людей заслуговує лише той, хто не обіцяє, а вже щось зробив для людей

Загід Краснов: Довіри людей заслуговує лише той, хто не обіцяє, а вже щось зробив для людей

Люди мають завжди зберігати оптимізм і вірити в свою країну, а обирати до влади тих, хто має досвід і чітке розуміння, що треба роботи для розбудови держави.

Про це заявив кандидат в народні депутати по 25 одномандатному виборчому округу Загід Краснов.

«Я переконаний, що довіри людей заслуговує лише той, хто не обіцяє, а вже зробив щось. Той, хто навіть під час економічної кризи створює нові робочі місця і допомагає людям вирішувати їхні проблеми, - зазначив Загід Краснов.

- Моя родина живе в Україні, мої діти навчалися і працюють в Україні. Я збудував заводи і створив тисячі робочих місць в Україні. Мої підприємства сплачують податки в бюджет України. А саме з бюджету виплачуються українцям заробітні плати і пенсії. Із власної кишені я понад 12 років вирішую проблеми ЖКГ в Дніпрі, будую дитячі і спортивні майданчики, ремонтую будинки і дороги. Знаєте чому? Бо я вірю в Україну. Вірю в кожного українця. І доводжу це своїми справами кожного дня. І я хочу, щоб кожен з дніпрян так само вірив у щасливе майбутнє своєї країни, прагнув кращого майбутнього для своїх дітей. Для цього 21 липня треба зробити правильний вибір».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте