Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
05:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка за 16 марта

Криминальная сводка за 16 марта
1. 13 березня о 14.30 в одному з будинків с. Веселе Синельниківського району з чисельними колото-різаними пораненнями грудної клітини та шиї виявлено труп 67-річного господаря. За скоєння злочину затримана 61-річна співмешканка постраждалого, яка 13 березня о 4-й годині ранку під час сварки з причини відмови чоловіка дати їй гроші на спиртні напої, кухонним ножем спричинила йому 25 колото-різаних поранень, від яких він помер. Знаряддя злочину вилучено. Слідчим відділом Синельниківського МВ порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (Навмисне вбивство).

2. 13 березня о 18.30 в смт. Покровське в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Піщаній, у 57-річного господаря вилучена гвинтівка калібру 5,6 мм з оптичним прицілом та 46 патронів того ж калібру без маркування. Слідчим відділом По-кровського РВ вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

3. 13 березня співробітниками сектору ДСБЕЗ Апостолівського РВ зібрано матеріал відносно голови однієї з сільських рад, який в період з 01.01.2007 р. по 31.12.2008 р. в порушення законодавства без рішення сільради встановив собі надбавки і надав матеріальну допомогу, внаслідок чого незаконно отримав з бюджету 25 тис. грн. Прокуратурою Апостолівського району вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 366 ч. 1 КК України (Службове підроблення).

4. 13 березня о 09.20 в ході проведення санкціонованого обшуку по вул. Постишева м. Кривого Рогу у 55-річного господаря вилучена лабораторія по виготовленню наркотичних засобів: металевий прес та посуд, 800 мл наркотичної речовини «опій», 2 кг наркотичної сировини «макова соломка», 2 л розчинника. Слідчим відділом Дзержинського РВ м. Кривого Рогу порушена кримінальна справа за ст. 321 ч. 1 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин). Зловмисник затриманий.

5. 15 березня п. р. близько 18.40 під час санкціонованого обшуку в одній із квартир по вул. Бурхана м. Дніпродзержинська у раніше засудженого 32-річного господаря оселі співробітниками карного розшуку Дніпродзержинського міського управління міліції вилучено: 2 гранати УЗРГМ, які направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, семизарядний пістолет кустарного виробництва, який визнано саморобною вогнепальною нарізною зброєю, споряджений 4-ма патронами та 27 патронів до нього. Також у зловмисника було вилучено наркотичну речовину "Маріхуана" вагою 3 кг. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпродзержинського міського управління порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

6. 15 березня п. р. о 08.45 співробітниками карного розшуку Першотравенського міського відділу міліції встановлено, що троє мешканців м. Першотравенськ, двом з яких по 17 років, за вказівкою 29-річного місцевого мешканця, який за скоєння злочину утримується в Дніпропетровському СІЗО, 26.07.2008 близько 20.00 біля одного з будинків по вул. Космонавтів м. Дніпропетровськ, з метою примусити продати власну квартиру, із застосуванням фізичної сили, зав’язавши очі, помістили до невстановленого автомобіля 51-річного мешканця м. Дніпропетровськ та до 15 березня 2009 року під постійним наглядом, ізолювавши останнього від зовнішнього спілкування, утримували за різними невстановленими адресами, перевозивши постраждалого на невстановлених автомобілях зі зав’язаними очима. Наразі чоловік звільнений співробітниками міліції та знаходиться за місцем мешкання. За даним фактом прокуратурою м. Першотравенська вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 146 КК України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

7. 15 березня п. р близько 20.15 до співробітників міліції звернувся 64-річний чоловік. Він повідомив про те, що 15 березня близько 12.00 біля одного з будинків по вул. Миру смт. Синельникове, невідомий чоловік ривком заволодів грошима постраждалого у сумі 1400 євро. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Синельниківського міського відділу міліції затриманий раніше засуджений 45-річний чоловік. Викрадені гроші у зловмисника вилучені. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


serg  (16.03.09 17:54): пункт 6 - ничего себе Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте