Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
15:38

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Юрій Береза відмовився витрачати гроші на білборди і використає їх для озеленення Лівобережжя

Юрій Береза відмовився витрачати гроші на білборди і використає їх для озеленення Лівобережжя

Кандидат по 24 округу Юрій Береза заявив, що під час передвиборчої кампанії не планує витрачати гроші на зовнішню рекламу. Натомість ці кошти він направить на справу, яка буде нести реальну користь жителям Самарського та Індустріального районів.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, подивіться навкруги: сьогодні більшість білбордів міста наповнені інформацією про вибори. З усіх сторін на нас дивляться кандидати, а поруч з ними майорять яскраві передвиборні лозунги та обіцянки. Я вирішив не витрачати гроші на зовнішню рекламу, а зробити щось дійсно корисне для району та округу. Для цього на початку тижня я провів опитування, куди краще витратити кошти замість встановлення білбордів: на дитяче свято чи саджанці дерев і квітів. В опитуванні взяли участь близько тисячі людей, більшість з яких обрали другий варіант. Саме тому найближчим часом Лівобережжя поповниться новими зеленими насадженнями. Дякую за вашу активність та віддачу! Погодьтеся, краще, аби тебе знали по гарних вчинках, а не в обличчя», - написав Юрій Береза.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте