Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
15:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре открылась выставка ко Дню архитектора

В Днепре открылась выставка ко Дню архитектора

1 июля, в День архитектора Украины, в Днепровском Доме искусств открылась выставка, приуроченная к этому празднику.

На этой персональной выставке представлены 53 художественные работы архитектора и нашей землячки Ольги Кравцовой.

Как сообщают в Доме искусств, это ее первая персональная выставка. Большинство работ – пейзажного жанра, они отражают состояние души автора. Живописью Ольга занимается с детства.

Более подробно о выставке и авторе в Доме искусств сообщают следующее:

«Ольга Вікентіївна народилася у Дніпропетровську, навчалась на архітектурному відділенні Дніпропетровського монтажного технікуму, а потім у Придніпровській академії будівництва та архітектури.

Автор згадує з шанобливістю та теплотою свого вчителя по малюванню Дмитра Івановича Кравченка, який зміг розбудити у студентки Ольги потяг до вираження свого світу візуально. З того часу, куди б не закидала доля Ольгу, вона завжди знаходила на час на малювання. Довгий час проживала та працювала у у місті Грозному (інститут «Чеченцивільпроект»). Працюючи в архітектурній майстерні інституту, брала участь у конкурсах по створенню малих архітектурних форм та проектуванні куточків відпочинку міста. На виставці «Краса рідного краю» у Грозному представила свої пейзажі.

Пізніше проживала в місті Сєверодонецьку, де працювала в об’єднанні «Азот» та на силікатному заводі, вела гурток по малюванню для дітей у середній школі. Після повернення у рідне місто працювала художником-декоратором на «Дніпродомнаремонті», беручи участь у створенні різних творчих робіт.

Ольга Вікентіївна займається також монументальним мистецтвом, її роботи прикрашають стіни громадських будівель у містах, де вона проживала. Творчі роботи автора знаходяться у приватних колекціях України, Росії, Німеччини, Китаю.

Бажання творити, що виникло ще в дитинстві, веде Ольгу Кравцову по життю. Відчуваючи красу навколишнього світу, автор не тільки створює візуальний образ, а й пише вірші. На виставці можна побачити творчі роботи у різних жанрах: пейзажі, натюрморти, портрети, анімалістичний живопис. Особливістю художнього письма Ольги є яскрава палітра та детальне прописування фрагментів роботи.

Виставка буде працювати до 31 липня».






Gorod.dp.ua на Facebook.


игорь  (04.07.19 09:14): хорошо и талантливо Ответить | С цитатой
Татьяна  (03.07.19 14:02): Была на открытии выставки. Картины замечательные . От пейзажей художника веет свежестью и прохладой. Каждая картина пронизана теплом и несет в себе положительный заряд эмоций. Очень понравилась картина "Колыбель Солнца". Советую посетить выставку. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте