Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
13:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Смешко: Підтримка України в Європі існує, але вона має свою межу

Смешко: Підтримка України в Європі існує, але вона має свою межу

Сподіватися, що хтось в Європі прокидається зранку і думає, що можна зробити краще для України – марно. Про це заявив лідер партії «Сила і Честь» Ігор Смешко під час онлайн-спілкування з користувачами соцмереж 28 червня.

«Парламентська асамблея Ради Європи – це дорадчий майданчик, на якому представлені більше 40 країн. Одним із найбільших фінансових донорів ПАРЄ є Росія. Думаю, для нас не новина, що в світі не існує безкорисних союзників. Нам давно треба знати правду. Сувору правду, але така, як є: у України немає безкорисних союзників. Не тільки на Сході, але й на Заході», — сказав Смешко.

Най ого думку, такі країни, як Німеччина, Франція, Італія, Іспанія економічно досить залежні від Росії. Особливо Німеччина, у якої до 2025 року 70% надходження газу для промисловості буде з РФ.

«Росія дає преференції Німеччині по газу, запустила до себе її промисловість. Санкції, що діють наразі з боку Євросоюзу, б’ють по економіці та соціально-економічному стану європейських країн. ЕС зацікавлений у продовженні діалогу з Росією, а також настрашений країною із другим ядерним потенціалом і найбільшою в Європі армією», — зазначив лідер партії «Сила і Честь».

«Отже, сподіватися, що хтось в Європі прокидається зранку і думає, що можна зробити краще для України – марно. Особливо марно, оскільки в самій Україні галопуюча корупція, відсутність верховенства права, постійні катаклізмі всередині. Все це призводить до об’єктивної втоми Європи від України. Так, демократичні принципи лишаються демократичними принципами. Західні політики зважають, що Україна зробила європейський вибір і бореться за демократію. Підтримка є, але вона має межу. І відбулося те, що відбулося, тим більше що Росія активно працювала по поверненню своєї делегації до ПАРЄ», — підкреслив Ігор Смешко.

Він переконаний, що нам потрібно зрозуміти головне: допоки Україна не буде нарощувати свої державні сили – економіку, армію, дипломатію та інформаційну складову – до того нам все більше і більше доведеться стикатися з тим, що втомлена Європа не буде за нас весь час із списами битися проти Росії.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте