Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
00:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Юрій Береза: «24 округ стане самим чистим та безпечним»

Юрій Береза: «24 округ стане самим чистим та безпечним»

Кандидат в нардепи Юрій Береза балотується по 24 виборчому округу.

Першочергова проблема лівобережжя Дніпра - викиди промислових підприємств, вважає кандидат в депутати Верховної Ради Юрій Береза. Нардеп наголошує, що настав час йому зробити те, що ніхто ніколи не робив на виборчому окрузі №24 - зайнятись проблемами екології та безпеки.
«Найголовніша проблема округу - відсутність чистого повітря і яксної та чистої води. Тому що люди, що там живуть не можуть дихати, бо коли настає ніч - всі підприємства, які знаходяться на цій территорії, випускають всю таблицю Менделєєва, яка осідає в легенях мешканців міста», - впевнений Юрій Береза.
Береза обіцяє змусити заводи зменшити викиди в повітря та воду. Також він обіцяє змусити міську владу забезпечити містян чистою питною водою. Береза обіцяє що задіє всі важелі впливу щоб знизити тарифи (щоб мешканці лівобережжя отримували дешевий теплоносій від ТЕС).

Також колосальна проблема цього району - злочинність (наркоторгівля, квартирні крадіжки, скупка краденого и тому подібне).

«Я обіцяю, що з моменту початку моєї каденції це стане самий безпечний район», - анонсує кандидат.
Береза дуже сподівається, що містяни схочуть змінити свій район, та нарешті проголосують за зміни, а не за заводскі традиції.
«Це перший експеримент в сучасному політичному житті міста Дніпро, коли людина, яка не засівала округ, не мала відношення до цього округу (хоча я прожив на Клочко 3 роки), не мала ніякого адміністративного впливу і йде на округ. Я не просто іду на округ, я збираюсь там перемогти!» - заявив Юрій Береза.
Округ дуже непростий, його всі бояться, вважає кандидат. Адже на цьому окрузі традиційно перемагають кандидати-представники заводів, котрі належать певному олігарху. Але Береза готовий до боротьби за права виборців на чите повітря!

З «добрих» справ кандидат Юрій Береза обіцяє відновити ще один футбольний клуб Дніпра - ФК Енергія. Для початку Юрій Береза відновить та відремонтує стадіон Авангард (Енергетик), а потім й виведе команду щонайменше в другу лігу.

«Я обіцяв, ща поверну в місто на Дніпрі великий футбол - я це зробив. Тепер я обіцяю, поклавши руку на серце, відновити стадіон і щоб ФК «Енергія» представляв Дніпро і став професійним клубом», - гарантує Юрій Береза.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (6)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте