Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
13:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Під час нересту на Дніпропетровщині затримали 1148 «чорних рибалок»

Під час нересту на Дніпропетровщині затримали 1148 «чорних рибалок»

З квітня на Дніпропетровщині затримали 1148 браконьєрів, які порушували правила риболовлі під час нересту. У них вилучили понад 3 тис кг риби.

Про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Найнахабніших браконьєрів затримали на річці Самара. Сітками вони виловили 200 кг риби та завдали збитків державі на 85 тис грн. «Чорних рибалок» затримали, всі докази правопорушення передали у слідчі органи», - зазначили в департаменті екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА.
Загалом під час нересту інспектори вилучили 20 човнів та більше 750 заборонених знарядь лову - сіток, електровудок та ін. Браконьєри нанесли збитків державі на понад 330 тис грн.

За порушення правил риболовлі - до 17 тис грн штрафу. За особливо велику шкоду браконьєрів можуть притягти і до кримінальної відповідальності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ппц  (02.07.19 15:07): 3 тыс кг рыбы поделить на 1148 браконьеров это получается... меньше чем по три килограма рыбы на браконьера... круто. Відповісти | З цитатою
Олег  (20.06.19 12:46): (Во время нереста на Днепропетровщине задержали 1148 «черных рыбаков»)-НЕГРОВ??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті