Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
05:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 3 марта

Криминальная сводка на 3 марта
1. 1 та 2 лютого п. р. співробітниками управління боротьби з організованою злочинніс-тю ГУ МВС України в Дніпропетровській області в ході огляду однієї з квартир по вул. Світ-лова м. Кривого Рогу у непрацюючого 34-річного квартиранта на ім'я Олександр було вилу-чено: 2 пістолети іноземного виробництва, в одному з який знаходилися 7 набоїв, 2 газових пістолета іноземного виробництва, споряджених набоями з гумовими кулями травматичної дії, 4 пачки револьверних газових набоїв, 5 саморобних револьверних набоїв з невідомим спорядженням, 2 револьверних набої з гумовою кулею травматичної дії, 3 револьверних на-боїв до газового пістолету. Також у затриманого було вилучено: 107 патронів, 60 з яких мис-ливські, 5 пістолетів, 2 з яких газові, 40 газових патронів та 18 патронів травматичної дії. На-разі вилучена зброя та боєприпаси направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Криворізького міського управління. Також співробітниками міліції проводиться подальша перевірка.

2. 2 березня п. р. близько 11.30 співробітниками СДСБЕЗ затриманий 30-річний нача-льник одного з міжрайонних відділів кримінально-виконавчої інспекції, який вимагав та отримав хабара у сумі 600 грн. від непрацюючого 30-річного умовно засудженого чоловіка за скорочення терміну умовного покарання. Наразі за даним фактом прокуратурою району ви-рішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 368 ч. 2 КК України (отриман-ня хабара) та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

3. 2 березня п. р. співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Магдалинів-ського райвідділу міліції в с. Жданівка за місцем мешкання 60-річної господарки виявлений пункт прийому лому чорних металів, де громадянка здійснювала операції з металобрухтом без державної реєстрації та прийняла від населення лом чорних металів в кількості 400 кг. Наразі за даним фактом зібраний першочерговий матеріал, а також співробітниками міліції проводиться подальша перевірка.

4. 2 березня п. р. близько 22.10 в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління біля одного з будинків по вул. Югоківській у не-працюючого 28-річного місцевого мешканця вилучено 300 гр вибухової речовини «Амоніт». Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пуй  (03.03.09 21:22): олежка из лефортово продолжает беспределить Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте