Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
21:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рибалки-браконьєри порибалити на 85 тисяч гривень

Рибалки-браконьєри порибалити на 85 тисяч гривень

Як повідомлялося раніше, 17 квітня в Дніпрі затримали картель браконьєрів з колишніх співробітників рибоохорони артілі ПП Форощук В. В. Поліцейський підрахували збитки.

Близько 5-ї години ранку, під час спільного рейду з інспектором рибоохоронного патруля, поліцейські побачили на воді човен, у який невідомий чоловік зібрав рибацькі сітки та попрямував до берега. Інспектори прослідували за ним. Вони швидко прибули на місце, куди пристав човен та побачили на березі припаркований автомобіль Volkswagen. Патрульні вирішили перевірити, що відбувається.

На місці, охоронці порядку побачили двох чоловіків. Один із них перебирав рибацькі сітки та свіжовиловлену рибу, інший — спробував втекти. Поліцейські наздогнали та зупинили його. В ході бесіди, чоловік розповів інспекторам, що хотів купити рибу, а в його автомобілі знаходяться пусті пластикові ящики та ваги. Інший громадянин відмовився надавати будь-які коментарі.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу в річковому порту "Амур-Гавань" Дніпровського відділку поліції, для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Як стало відомо пізніше, було вилучено такі види риб:
- карась - 216,
- плотва - 355,
- плоскирка - 43,
- судак - 3,
- щука - 2,
- окунь - 3006.

Громадянин завдав матеріальних збитків на загальну суму 84992 гривень.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Путник  (18.04.19 12:19): Америку, блин, открыли. Как будь-то не знали кто у нас главные браконьеры. Как правило бывшие: менты, рыбинспекторы, короче вся уволенная и выгнанная (братия). Відповісти | З цитатою
Zlodey  (18.04.19 10:02): Рыбку не съел, а набуй сел аааахахахахаххахахаааахахаха! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті