Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У десятому кастингу фесту «Z_ефір» взяли участь таланти Новомосковського, Юр’ївського та Магдалинівського районів

|«« «« »» »»|

Повітряні гімнасти та акробати, танцюристи та вокалісти, артисти інструментального та театрального мистецтва. Майже 150 яскравих номерів продемонстрували діти від 5 до 16 років на сцені у Новомосковську. Там пройшов відбірковий тур талант-фесту «Z_ефір».

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Маємо підтримувати талановитих дітей, адже вони - майбутнє України. У 2019-му на Дніпропетровщині проводимо вже другий сезон фестивалю дитячих талантів « Z _ефір». Відбіркові тури – у розпалі, позаду десять міст з 14. У квітні - полуфінали конкурсу, а вже у травні кращі з кращих зберуться в Дніпрі на фінальному гала-концерті», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

На новомосковській сцені - таланти Магдалинівського, Юр'ївського та Новомосковського районів.

«Кастинг – динамічний та яскравий, діти – талановиті, дуже стараються. Переконаний, що для них участь у цьому конкурсі стане кроком на шляху до великого мистецтва, - сказав член журі, хореограф Євген Мінько.

Різнобарвні квіти, казкові метелики та навіть жар-птиця. На сцені новомосковського Палацу культури розцвів справжній райський сад. Із яскравим дефіле виступили дівчата з театру моди «Аніта».

«Ми виступаємо дуже давно, у нас є багато різних колекцій. Сьогодні показали номер «Райський сад». Серед нас є рози, водяна німфа та соняшник, бузок і семицвітка, веселка та казкові мешканці саду, - розповіла учасниця колективу «Аніта» Сніжана Платонова. - Костюми створювала наша керівниця. Ми багато сил вклали у цей номер, дуже раді, що змогли продемонструвати його на цій сцені».

Своїм виступом перенесли глядачів у казку й вихованки естрадно-циркової студії «Melange Art» з Новомосковська. Дівчата – не новачки на сцені. Минулого року вже брали участь у першому сезоні фестивалю талантів «Z_ефір». Цього разу підготували акробатичний номер «Чарівна квітка».

«Над номером ми працювали близько півроку. Він про те, що всі ми маємо вірити у дива. Хочемо, щоб і глядачі повірили у нашу магію, згадали казку та повернулись у дитинство. На конкурс прийшли вдруге, бо прагнемо розвиватися та хочемо підкорити велику сцену», - сказала учасниця колективу «Melange Art» Анна Резніченко.

«Запалювали» на сцені «Z_ефіру» і повітряні гімнастки з циркової студії «Але-ап». Дівчата з Новомосковська виступили на полотнах в образі двох безстрашних піраток.

«Минулого року ми теж були на «Z_ефірі». Цього разу номер складніший, більше трюків та хореографії, - розповіла учасниця колективу Марія Шостаковська. - Найважливіше для гарного виступу - артистизм, бо саме від нього залежить, як номер сприйме глядач. І, звичайно, довіра між партнерами – без неї цього номеру взагалі б не було».

Підкорювали журі також юні співаки, артисти інструментального та театрального жанрів.

«Граю на саксофоні. Сьогодні виступав двічі – з колективом та сольно. Для свого номеру обрав джазову мелодію «Let my people go». Мені дуже подобається виконання Луї Армстронга, і саме ця композиція запала у душу, - зізнався учасник «Z_ефіру» Даніїл Губа. - Граю не для себе, а для людей. Якраз цей конкурс надає можливість молодим музикантам показати себе».

Наступним вражатиме Марганець. Перший відбірковий тур «Z_ефіру» Дніпропетровщиною триватиме до 27 березня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Были. Видели  (15.03.19 12:59): Странно. Почему только Новомосковск. 12.03.19 г. у нас в Днепре также было это мероприятие. Почему бы не написать и об этом. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті