Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
14:58

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпро відзначив День Гідності та Свободи

|«« «« »» »»|

Сьогодні вся Україна згадує події, які змінили хід історії. П’ять років тому, 21 листопада 2013-го, на Майдані розпочався масовий мирний протест, щодо підтримки підписання угоди з Євросоюзом. Втім, невдовзі він переріс у криваві події. Тепер ця важлива дата вважається початком Революції Гідності.

Щороку, всі небайдужі вшановують пам’ять жертв тих страшних подій. П’яту річницю відзначили і у Дніпрі. Обласна та міська влада, духовенство, представники військових структур та прості мешканці міста поклали квіти до пам’ятного знаку на Алеї пам’яті. Присутні вшанували усіх загиблих хвилиною мовчання. Керуючий Дніпровської єпархії Владика Симеон провів урочисту панахиду.

«Революція Гідності стала доленосною подією, коли всі ми продемонстрували свою згуртованість, патріотизм, величезне прагнення до свободи та кардинальних змін у суспільстві! Сьогодні ми віддаємо шану тим громадянам, які стали на захисті демократичних цінностей, прав і свобод людини! Ми довели, що українці – сильна, згуртована нація. Я щиро дякую кожному, хто відстоював честь України і продовжує це робити. Бажаю кожному з нас миру та процвітання!» - зазначив голова обласної ради Гліб Пригунов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте