Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Схованку зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою виявили у лісосмузі на Дніпропетровщині

Схованку зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою виявили у лісосмузі на Дніпропетровщині

Понад 8 кг вибухівки, 60 гранат РГД-5, Ф-1 та РГН із запалами, два реактивні протитанкові гранатомети, 6 пострілів до них, 12 димових шашок й 16 ящиків з патронами до різної зброї виявили правоохоронці 11 серпня поблизу села Зайцеве Синельниківського району.

Місцезнаходження арсеналу повідомив поліцейським місцевий житель, який збирав металобрухт у лісосмузі й випадково виявив схованку зі зброєю. Наразі поліцейські встановлюють походження зброї та осіб, причетних до обладнання схрону. Всі боєприпаси вилучені та направлені на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).




Gorod.dp.ua на Facebook.


воин  (13.08.18 11:18): Расходные материалы спертые в период службы. Відповісти | З цитатою
Гость  (13.08.18 11:13): Читаю подобные сообщения не первый раз. И каждый раз странная закономерность в содержании подобных тайников . Это отсутствие самого стрелкового оружия , т.е. патроны присутствуют всегда , а само оружие как бы должно присутствовать у террористов по умолчанию. Можно понять всё , тротил , гранатомёты с зарядами , гранаты с запалами , даже флаги ДНР с листовками . Но зачем патроны без оружия ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті