У 2018 році «фудмейкери» Дніпропетровщини продали продукції майже на 10 млрд грн. Вони збільшили виробництво йогурту, вершкового масла, мінеральної води.
Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.«Щороку підприємства харчової та переробної промисловості нарощують виробництво продукції, підвищують її якість. Харчовими продуктами забезпечують потреби споживачів Дніпропетровщини, поставляють їх до інших регіонів України та за кордон», - зазначили в управлінні.Порівняно з аналогічним періодом 2017 року підприємства Дніпропетровщини збільшили виробництво негазованої мінеральної води на 35%, газованої - на 15%. На 27% зросло виробництво вершкового масла, на 22 – йогурту.
На Дніпропетровщині працюють більше 100 потужних харчових та переробних підприємств.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |