Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Інвестиційний потенціал Дніпропетровщини презентували партнерам з півсотні країн світу – Юрій Голик

|«« «« »» »»|

Вкладати кошти у Дніпропетровщину – надійно та вигідно. У Києві ДніпроОДА презентувала інвестиційний потенціал області. До відкритого діалогу влади та бізнесу приєдналися представники з півсотні країн світу.

Зустріч сприятиме залученню до області нових інвесторів, повідомив радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.
«Дніпропетровщина обрала шлях розвитку та прогресу. Децентралізація, система електронних держзакупівель Prozorro, держпослуги в електронному вигляді – область успішно втілює одразу декілька прогресивних реформ, - розповів Юрій Голик. – Тим, хто хоче працювати чесно, в регіоні – «зелене світло». Ми не втручаємося у справи бізнесу, натомість допомагаємо здолати бюрократичні перепони. Разом із вигідним географічним положенням та великим людським ресурсом це створює унікальний економічний потенціал Дніпропетровщини».
До зустрічі приєдналися посольства, міжнародні організації та компанії з півсотні країн світу. Про переваги роботи на Дніпропетровщині розповідали не тільки представники влади, а самі бізнесмени, які працюють в області.
«Наша компанія працює на Дніпропетровщині понад 10 років, а нині збираємося ще й розширити виробництво – відкрити новий цех сухих сумішей, - поділився директор заводу «Капарол» у Дніпрі Володимир Пипа. – Дніпропетровщина має вигідне географічне положення, тут – кузня кадрів. А ще приваблює підтримка ОДА, зокрема, у вирішенні бюрократичних питань».
Серед галузей, які активно розвиваються в області та потребують нових інвестицій – ІТ-індустрія.
«Головний офіс нашої компанії знаходиться у Дніпрі, а філії – в Ізраїлі, Канаді, Америці, Великобританії, - розповів генеральний директор компанії «Workrocks» Костянтин Фокша. – Прагнемо знайти нових партнерів, які інвестуватимуть в ІТ-бізнес Дніпропетровщини, адже область має величезний потенціал. Приємно, що сьогодні всі сили та енергію можемо спрямовувати на розвиток бізнесу, а не на «ревізорів» або бюрократичну тяганину».
Презентація економічного потенціалу Дніпропетровщини дозволить залучити до області нових інвесторів. Серед найбільш перспективних – інформаційні та космічні технології, сільське господарство, будівництво та виробництво будівельних матеріалів, річкові перевезення та авіація, туристичний бізнес, альтернативна енергетика.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (23.05.18 23:51): ВОДУ дайте хотя бы чистую людям домой в кран! Инвестиции... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті