Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
13:58

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Відкрити себе світу»

|«« «« »» »»|

19 травня – важлива дата для мешканців і гостей Дніпра. Саме в суботу відзначається День Європи в Україні та День абітурієнта в Університеті імені Альфреда Нобеля.

Спитаєте, чим пов'язані ці дві події? Свого часу Європейський союз отримав Нобелівську премію миру за об'єднання країн та народів Європи, позаяк Університет імені Альфреда Нобеля 10 травня започаткував День Єднання студентів Європи, Азії Африки і Латинської Америки. Інтегруюча ініціатива студентської молоді охопила не тільки Україну але й інші країни Європи, Африки, Азії та Латинської Америки.

Більш ніж достатньою підставою для подібного розмаху є те, що в Університеті імені Альфреда Нобеля зараз навчаються представники з майже 40 країн світу, які усвідомлюють, що саме освіта здатна змінити світ на краще.

Ідею підтримали ВНЗ Польщі та Іспанії (в УАН діють програми обміну Erasmus + з цими країнами). Почесний консул Бразилії в Дніпрі, Олег Вікторович Василенко, прибув на свято особисто, щоб виразити схвалення такій чудовій і потрібній загалу ініціативі.

До пана Олега приєдналися заступник генерального консула Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччини Петер Шмаль, представники Республіки Азербайджан, Марокко, Єгипту, Гани та багатьох інших країн. Гіфті Акушіка Лампті, уповноважена у справах жінок в Африці, отримала звання почесного професора Університету імені Альфреда Нобеля за потужну благодійну та просвітницьку діяльність. Саме просвіта і система вищої освіти зокрема є основним інструментом змін існуючого світоустрою на краще.

Таку думку підтримали присутні на святі директор українського державного центру освіти та представники провідних ВНЗ міста.

Борис Холод, президент Університету імені Альфреда Нобеля, ініціював проведення чергового Міжнародного нобелівського конгресу «Освіта заради рівних можливостей кожного: глобальні виклики». За рік ця ініціатива стане блискучим заходом міжнародного рівня адже діяльність Університету імені Альфреда Нобеля завжди відповідає міжнародним стандартам. Університет імені Альфреда Нобеля має не тільки безстрокову ліцензію МОН України, але й сертифікати Національної агенції з акредитації України, німецького органу сертифікації DQS, сертифікат міжнародного зразка IQNet. До того ж Університет імені Альфреда Нобеля - це єдиний в Україні виш який пройшов міжнародну акредитацію в Європейській раді з бізнес-освіти ECBE (Бельгія) та Центральної агенції з оцінювання та акредитації ZEvA (Німеччина). Єдиний в Україні Університет який отримав членство в потужній Асоціації з розвитку університетських бізнес-шкіл ААС SB (Америка).

Університет імені Альфреда Нобеля з 2011 року здійснює підготовку за єдиною в Європі англомовною програмою валідованою Університетом Уєльсу з «Міжнародного менеджменту» В університеті діють як англомовні програми підготовки (англійська мова та література, менеджмент, маркетинг, міжнародний бізнес, економічна кібернетика), так і програми спільних подвійних або навіть потрійних дипломів з вищими навчальними закладами Польщі, Словаччини, Кіпру, Великої Британії та Америки.

Студенти УАН мають змогу стажуватися закордоном та брати участь у програмах обміну, що безпосередньо сприяє єднанню студентів країн Європи, Азії, Африки та Латинської Америки.

Заклик «Єднаймося!» знайшов своє відображення у студентському флешмобі, до якого долучилися майже 1000 студентів та школярів, і який символізує студентську єдність поза кородонами, адже: «Освіта – єднає світ! Освіта – єднає народи! Університет імені Альфреда Нобеля – єднає серця!»

Усі бажаючі могли взяти участь у фестивалі «Хліб мого дитинства», побачити національний хліб різних країн, навчитися корейському мистецтву розмальовування ритуальних масок, почути звернення представників країн Європи, Азії, Африки та Латинської Америки до низки міжнародних організацій з пропозицією про надання Дню єднання 10 травня статусу міжнародного і закликом до співпраці, обміну думками, досвідом і підтримкою.

Хочете, щоб Ваші ініціативи підтримували, а до пропозицій прислухалися? Прагнете отримати якісну освіту і дійсно змінити світ? Реєструйтеся за посиланням та приходьте на День абітурієнта Університету імені Альфреда Нобеля 19 травня о 12 годині.

Стати нашим студентом означає відкрити себе світові і світ для себе.

P.S. Наступний день абітурієнта 16 червня о 12.00.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте