Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
05:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі з'явиться Алея спортивної слави

У Дніпрі з'явиться Алея спортивної слави

Алея познайомить мешканців і гостей міста з Олімпійськими чемпіонами та призерами Дніпра.

18 травня 2018 року відбудеться унікальна подія – відкриття у приміщенні Дніпровської міської ради Алеї спортивної слави в рамках стратегії Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця».

Цінність цієї експозиції полягає в ознайомленні жителів та гостей міста зі спортивними досягненнями Дніпра, з історичними спортивними успіхами наших земляків та новими успіхами спортсменів на даний час.

На Алеї буде розміщено інформація про Олімпійських чемпіонів та призерів Дніпра, представлені нагороди та інформація про спортсменів, які відстоювали честь та гідність нашого міста на змаганнях світового рівня у різні роки.

На урочистому відкритті Алеї запрошені ті, заради кого і завдяки кому відбудеться довгоочікувана подія – чемпіони та призери Олімпійських ігор різних років: Олексій Чередник, Володимир Лютий, Євген Яровенко - чемпіони Олімпійських ігор з футболу; Олена Жирко та Раїса Курв’якова – чемпіонки Олімпійських ігор з баскетболу; Іван Бєляєв та Анна Рижикова (Ярощук) - призери Олімпійських ігор з легкої атлетики; Анастасія Коженкова та Катерина Тарасенко - чемпіонки Олімпійських ігор з академічного веслування, Нікішин Богдан – неодноразовий переможець Кубків світу з фехтування на шпагах.

Також, в рамках відкриття Алеї буде вручено посвідчення «Почесний громадянин міста Дніпра» Савченку Віктору, ректору Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту та призеру олімпійських ігор з боксу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Угу  (17.05.18 15:11): А как это аллея в помещении? Это уже Коридор славы ) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті